Arama sonuçları: *

1. T

Öneri Red switch klavye önerisi bütçe 800TL

merhabalar arkadaşlar, bütçem 800 red switchli klavye arıyorum ancak kesinlikle sağ tarafında ses kontrol tuşu olmalı. Ses açma kapama tuşuna çok alıştım inanılmaz kolaylık sağlıyor ancak klavye markaları pek kullanmadığı için maalesef bulmakta ve karar vermekte zorlanıyorum. bana yardımcı olur...
  2. T

Öneri merhabalar 1000 liraya kadar kulaklık tavsiyesi

merhabalar iyi geceler arkadaşlar bana acil bir şekilde 1000 civarına kadar kulaklık gerekiyor. mikrofonu, sesi üst kalitede olması ve sağlam olması benim için yeterli olacaktır. 1000 liranın bir tık üzeride olabilir. iyi geceler tekrardan
  3. T

Tanıdıktan 7000 liraya Xeon E5-1620 + Quadro K420 sistem alınır mı?

O kadar mı kötü babo ya. ciddi soruyordum bu arada şaka değil yanlış anlama 🙏 sadece bilgisayar hakkında bir şey bilmiyorum 1639982542 Teşekkürler yardımcı olursanızvallahi sevinirim 👍
  4. T

Piyasa dolar kuruna göre yükseldimi bilmiyorum reis bu arada gerçekten soruyordum 🙏 biraz mantıksız gibi durunca şakasına sormuş gibi durmuş olabilirim kusura bakma ama gerçekten bilmiyorum eder mi etmez mi diye
  5. T

Merhabalar, arkadaşlar tanıdıktan bilgisayar alacağım size özelliklerini veriyorum. 9k dan 7k yaparım dedi. Başka platformlarda daha iyisini bulabilir miyim yardımcı olur musunuz. Herkese çok teşekkürrler 🙏
  6. T

Bluetooth kulaklık önerisi

Bluetooth kulaklığım bozuldu 🥺🥺🥺 çok acil bir şekilde yeni bir kulaklık almam lazım bütçemi fazla tutup daha iyisini almayı düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum 🙏
  7. T

Yardım ekran kartım devre dışı kalıyor

son sürüm hocam, amd radeon uygulamasından her zaman güncel tutuyorum. zaten yeni olmadı bu durum. olurdu ancak 1 2 kere. bu aralar çok fazla olmaya başladı.
  8. T

Yardım ekran kartım devre dışı kalıyor

merhabalar iyi günler, bilgisayarımı iş için kullanırken bir anda donuyor. tek yapmam gereken şey düğmeye basıp kapatmak oluyor. bilgisayar açılınca ekran kartıma baktığımda bu aygıt devreden çıkarıldı uyarısı alıyorum hatta şuan da böyle. aygıt yöneticisinden etkinleştir diyorum ancak...
  9. T

Öneri M2ssd önerisi rica ediyorum

yani m2ssdnin hızını sadece açılışta mı hissedebileceğim o.O2
  10. T

bilgisayarımı çok zorlamıyorum hocam, şuan elimde bütçe olduğu için bu işe girdim. ekstra bir durum olacağını düşünmüyorum inşallah olmaz :) :LOL: şimdi alıp taksam, m2 etkisini görürüm değil mi ,çünkü ssd takılı biraz kafam karışıyor. yani 3000mb hızı algılayacak bilgisayar 1627041286 yani...
  11. T

tam adıyla bu şekilde hocam ; Asrock B450M-HDV R4.0 AMD B450 3200+MHz (OC) DDR4 Socket AM4 ATX Anakart
  12. T

https://www.trendyol.com/crucial/p5-500gb-ct500p5ssd8-3400-3000-mb-s-nvme-pcie-m-2-ssd-p-43517901 hocam bunu alırsam galiba Momentum Cache özelliği ile hızını arttırsam... bütçemi arttırsam bunun için. sizce nasıl olur ?
  13. T

merhabalar iyi günler, 1TB Ssd var ancak m2ssd yerine bi m2 takıp en hazından daha hızlı olmayı düşünüyorum. m2ssd aldığım zaman bir etkisi oluyor mu ? ssd takılı olduğu için yazma ve okuma hızının düşmesi gibi sorunlar yaşar mıyım. sizden minimum olarak alabileceğim ancak okuma yazma hızı...
  14. T

Yardım Ram mhz hızı arttırma

çok teşekkür ediyorum. görüşmek üzere
  15. T

bilgin için çok teşekkürler dostum... zaten oc bölümü bulunmuyor biosunda. ondan mıdır bilmiyorum tabi ki. yandex çeviriden baktım her tarafına ama yoktu.
  16. T

merhaba iyi günler ben şuan ramlarımı 1600mhz hızında kullanıyorum ancak oc yapıp arttırmak istiyorum biostan bulamadım. bir de max mhz kapasitesini bilmek istiyorum. ne yapacağım arkadaşlar bana lütfen yardımcı olur musunuz. teşekkürler pc linki ...
  17. T

Öneri M2 SSD önerisi Bütçe 1000tl

Merhabalar iyi günler diliyorum, bütçem 1000TL m2 ssd arıyorum kararsızım, boyut olarak 500gb civarı olması yeterli olacaktır. 2 adet fotoğraf bıraktım, m2 ultra bölümüne mi takacağım. çok teşekkürler
  18. T

Öneri Eski Bilgisayarıma Nasıl Bir SSD Almalıyım?

sistemim bu şekilde
  19. T

Öneri Eski Bilgisayarıma Nasıl Bir SSD Almalıyım?

sata 3 galiba hocam
Top Bottom