Arama sonuçları: *

1. Atheos

EKRAN KARTIMA NE OLDU YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ

Kanka şaka mı yapıyorsun adam demiş ya? Bilgisayarı ya başka monitöre yada televizyona bağla.
  2. Atheos

Epic games indirimleri ile 300tl epic ödülü alıcam o puanla neler alabilirim

Internetten bak bir, dlss ile kasmaz bence, +60 FPS kafidir
  3. Atheos

Epic games indirimleri ile 300tl epic ödülü alıcam o puanla neler alabilirim

God of war nefis oyun 300'ún üstüne 50-60 TL koy çek
  4. Atheos

Tecrübe edilmesi gereken oyunlar

İnsanların cehaleti gerçekten çok korkunç. 1753100174 Senden yorum beklemiyorum boş konuşma yeter, hangi oyun boş isim ver. Birbirinin tekrarı farcry ve assassin's creedleri oven senden gerçekten yorum beklemiyorum.
  5. Atheos

Ekran Kartıma Kahve Döküldü Ne Yapmalıyım?

Dayı konuyla alakasız bunu nasıl başardın?
  6. Atheos

Öncelikle resimdeki kişiden özür diliyorum bu bir. Ama sana gelirsek sen gerçekten cahil bir adamsın. Bana tutup her oyunu aynı olan, 150 saat bomboş görev kasan AC serisini öneriyorsun, ondan da ziyade listeme "boş" diyorsun ki benim kızdığımda senin bu "boş" cahilliğin. Tekrardan resimdeki...
  7. Atheos

Resmini koyduğun adam kadar cahilsin reis ne diyeyim... Oynadığım oyunları yazdım, GTA serisi yok demişsin, GTA 5'i zaten oynadım. Cehalet...
  8. Atheos

Arkadaşlar merhabalar. Şahsen ben zamanına çok önem veren birisiyim, yani günümün çoğunu verimli geçirmeye çalışıyorum. Kitap okuyorum, bilimle ilgileniyorum, kendimi entelektüel bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ve hayatta en sevmediğim şeylerden birisi zamanını boşa harcamak, yani...
  9. Atheos

2.el rtx 4070 ti mi sıfır rx 9070 xt

O kadarını bilemiyorum valla, bilen arkadaşlar cevap versin, yapay zekaya bir sorabilirsiniz yine, hatta ben sizin yerinize sorayım;
  10. Atheos

25K BANDINDA AMD-NVİDİA SİSTEM ÖNERİSİ

Kanka senin oyuncu profiline yani orta-yüksek ayarlarda +60 FPS oynatsın yeter diyen birisine 4060 kesinlikle öneririm 3060'ın yerine. Çünkü hani böyle en en en üst ayarlar gibi bir takıntın yoksa ki çoğu oyunu o ayarlarda da oynatır, 4060 dlss ile birlikte seni uzun yıllar götürür, 3060 geçti...
  11. Atheos

2.el rtx 4070 ti mi sıfır rx 9070 xt

9070xt baya iyi bir kart, aldığında seni çok uzun süre götürür. Keza 4070ti da çok iyi ama 9070 bir farklı sanki, param varsa verirdim parasını alırdım 9070xt'yi, yoksa hiç kasmaya gerek yok 4070ti da harika kart.
  12. Atheos

Çözüldü✓ 25-30K bütçe sistem önerisi

Hocam bana sanki güzel gibi geldi, SSD 1 TB + phantom spirit alınıp 30.000 TL'ye sanki alınabilir. Tabii keşke ddr4 olmasıymış ama bu bütçeye...
  13. Atheos

Otomatik ehliyet pişmanlık mıdır?

Yok canım birdaha gerek yok para vermene, ama en baştan alsaydın şahsen manuel al derdim ama çokta kritik değil, sadece daha iyi olurdu.
  14. Atheos

23 k - 25 k arası hazır sistem önerisi

Biraz aşıyor ama fena değil sanki
  15. Atheos

Elden ring Hogwarts Legacy

16. Atheos

Elden ring hogwarts legacy

Elden Ring >>>>>> Hogwarts legacy normal şartlarda. Kıyaslanabilecek oyunlar değil. Ama sen eğer ki diyorsan zor oyunlara gelemem, yapmam gerekenleri oyun bana söylesin, yalandan olsada bir hikaye anlatsın Hogwarts legacy al, ama eğer ki elden ring'e alışırsan ki istersen rehberlere de...
  17. Atheos

KAZIKLANDIM MI ? ekran kartı

Hocam 2000 TL'ye sağlam bir hayat dersi aldın, bu arkadaş sana ileride çok daha büyük kazıklar da atabilirdi, harbiden diyorum çok iyi olmuş. Sakın bir daha hayatına alma, ve böyle ne kadar insan varsa çevrende uzak dur. 2000 TL için gerçekten güzel bir hayat dersi satın almış olsun gibi düşün.
  18. Atheos

Gtx 1660 super (yersen). Adamın arkadaşı büyük dolandırıcı çıkmış
  19. Atheos

Ahahahahahaa?? Senin arkadaş psikopata bağlamış.
  20. Atheos

Ps5 Slim Digital mi PC mi?

Bana göre mantıklı.
Geri