Ben olsam anakartı wifi destekli olan bir model seçerim. Ben pişman oldum şahsen wifi desteği olmayanı alınca. Diğer ürünler gayet güzel. Hayırlı olsun şimdiden.
Arkadaşlari yeni sistemimde Asus Prime B650M-R anakart var. İkinci M2. SSD'i takıcam ama plasktik bir kulakçık var birinci SSD'i tutan. O kulakçıktan başka yok. Nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz ? 2. M2'i tutturamıyorum o olmadığı için.
Teknoloji açısından NVIDIA derim, ama fiyat ve performans açısında AMD derim. 7700X yapısı gereği daha güçlü 4060TI'dan ama teknoloji anlamında NVIDIA derim.
Hocam google'a yazarsan ve görsellere bakarsan seninkinde farklı olduğunu görebilirsin. Farklı duruyor senin işlemcin. Tabi sürüm farklılığı olabilir ama sanmıyorum.
AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD
Bu sistem premier pro ve grafik tasarım süreçleri için ideal mi ?
1732523122
Mevcutta Monster i7-11800H kullanıyorum. 3050 ekran kartı ile.
7800xt öneririm hocam. Fiyat performans açısında tercih edilebilecek ekran kartı. aralarında açık ara bir performans süreci gerçekten yok. Bende çok araştırdım ve önümüzdeki ay bende alıcam.
Hocam peki premier pro, davinci resolve ve adobe tasarım programlarında sorun yaşar mıyım ? İşlemci tarafınada bakarsak eğer ? Fiyatı sistemin toplam 35 bine geliyor.
Arkadaşlar ben video kurgu, grafik tasarım ve yarı zamanlı olarakda oyun oynamak için sistem toplamak istiyorum. Bu iki ekran kartında kararsız kaldım.
Gigabyte RTX 4060 Ti 16 GB? yoksa Powercolor RX 7700 XT 12 GB ekran kartı mı ? İşlemci ise Ryzen 7600 kullanıcam.