Arama sonuçları: *

1. cooperboost

Toplayacağım sistem konusunda yardım!

Hocam hangi seçenekler var onları söylemen lazım.
  2. cooperboost

Mouse ve Sistem Kasıyor

Sisteminin bilşenlerini ve detaylarını iletirsen açtığın konu havada kalmamış olur hocam. Bu şekilde kimse yardımcı olamaz.
  3. cooperboost

Toplayacağım sistem konusunda yardım!

Ben olsam anakartı wifi destekli olan bir model seçerim. Ben pişman oldum şahsen wifi desteği olmayanı alınca. Diğer ürünler gayet güzel. Hayırlı olsun şimdiden.
  4. cooperboost

Asus B650M-R Anakart Yardım

Hocam peki anakart kutusunda 1 adet mi çıkar yoksa 2. bir kulakçık var mıdır ?
  5. cooperboost

Vida ile denedim ama olmadı. Bu kulakçık işimi görür kesin. Teşekkürler dostum.
  6. cooperboost

Arkadaşlari yeni sistemimde Asus Prime B650M-R anakart var. İkinci M2. SSD'i takıcam ama plasktik bir kulakçık var birinci SSD'i tutan. O kulakçıktan başka yok. Nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz ? 2. M2'i tutturamıyorum o olmadığı için.
  7. cooperboost

Yardım Rtx 4060 ti mı rx 7700 xt mi

Teknoloji açısından NVIDIA derim, ama fiyat ve performans açısında AMD derim. 7700X yapısı gereği daha güçlü 4060TI'dan ama teknoloji anlamında NVIDIA derim.
  8. cooperboost

Ryzen 5 7500f işlemcinin görseli farklı üst çeltikleri boş bu normal mi?

Hocam google'a yazarsan ve görsellere bakarsan seninkinde farklı olduğunu görebilirsin. Farklı duruyor senin işlemcin. Tabi sürüm farklılığı olabilir ama sanmıyorum.
  9. cooperboost

Bu özelleştirmelerle pc hocası gg-12 aldım. H.O? G.O?

Render tarafında nasıl iş görür acaba bu sistem ?
  10. cooperboost

Yardım Belirttiğim sistemin ederi kaçtır

Maksimum 15.000 TL.
  11. cooperboost

Sizce Video Kurgu Süreçleri İçin Bu Sistem Nasıl?

AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Bu sistem premier pro ve grafik tasarım süreçleri için ideal mi ? 1732523122 Mevcutta Monster i7-11800H kullanıyorum. 3050 ekran kartı ile.
  12. cooperboost

7800XT mi 4070 mi alınmalı

7800xt öneririm hocam. Fiyat performans açısında tercih edilebilecek ekran kartı. aralarında açık ara bir performans süreci gerçekten yok. Bende çok araştırdım ve önümüzdeki ay bende alıcam.
  13. cooperboost

AMD EKRAN KARTI Alınır mı??

Canavar gibi.
  14. cooperboost

Yeni pc alıcam hangi pc almalıyım

https://www.gaming.gen.tr/urun/445106/gaming-dual4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-evo-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  15. cooperboost

🔥İndirim Ryzen 7 7700 - 8150tl

Render tarafında performansı nedir sizce ? 1732130095 Hocam render tarafında nasıl bir işlemci ? premier pro vb.
  16. cooperboost

İşlemci için nerden sipariş vermeliyim?

Amazon iyidir. Şahsen bu zamana kadar sorun yaşamadım.
  17. cooperboost

Hangi Ekran Kartı Sizce?

Hocam peki premier pro, davinci resolve ve adobe tasarım programlarında sorun yaşar mıyım ? İşlemci tarafınada bakarsak eğer ? Fiyatı sistemin toplam 35 bine geliyor.
  18. cooperboost

Hangi Ekran Kartı Sizce?

Fiyat şöyle; RTX 4060Tİ sistem: 34.999 TL ve Powercolor RX 7700 XT 12 GB ve Powercolor RX 7700 XT 12 GB 1732092600 Nasıl yani hocam anlamadım ?
  19. cooperboost

Hangi Ekran Kartı Sizce?

Arkadaşlar ben video kurgu, grafik tasarım ve yarı zamanlı olarakda oyun oynamak için sistem toplamak istiyorum. Bu iki ekran kartında kararsız kaldım. Gigabyte RTX 4060 Ti 16 GB? yoksa Powercolor RX 7700 XT 12 GB ekran kartı mı ? İşlemci ise Ryzen 7600 kullanıcam.
Geri