Arama sonuçları: *

1. E

4-8K ARASI GAMİNG MONIOR ONERİSİ

4-8K ARASI GAMİNG MONIOR ONERİSİ arada hikayeli arada rekabetci oyunlar oynuyorum 27 ınc ve üstü olursa iyi olur tavsiyeleriniz beklıyorum lütden bilmediğiniz ürünü atmayın
  2. E

5k-7k arası wireles oyuncu kulaklığı öneri

5k-7k arası wireles oyuncu kulaklığ önerisi istiyorum. yardımcı olur musunuz ?
  3. E

Yardım 9700x için anakart önerisi

9700x için anakart önerir misiniz 8k bütçe var oc yapabileceğim ilerde üst seviye işlemicleri takabileceğim anakart önerir misiniz?
  4. E

9700x işlemci için anakar ve ram önerisi

Bu marka kaliteli mi cok fazla duymadim ama ck öneren var bir skıntı cikmasin istorum
  5. E

6300 olan anakartı alıcam ram olarak bu markayı ilk defa duydum bilindik bi marka olursa daha iyi olur bütce genişliyebilir skıntı yok
  6. E

Cs 2 için 9700x almayı düşünüyorum

cs2 için 9700x almayı dusunyorum o fıyat bandında önerebileceğiniz başka işlemci var mı ?
  7. E

matx olucak 5k cıvarı ram 5k cıvarı anakart için bütcem var
  8. E

arkadarşlar sistemimi am5 yapmak istiyorum işlemci olarak da 9700x seçtim uygun fiyatlı anakart ram önerir misiniz ?
  9. E

9700x ve rx6600 darboğaz yapar mı ?

reis bende su an am4 rx6600 lı bır sistem var ben cs di iyi fps almak için am5 sistem dizmek istiyorum ilk başta işlemci anakart ram alıcam ekrank artını da sonra alıcam su an rx6600 var am5 için anaklart ram önerisi istemiştir
  10. E

çok teşekkür ederim yapmak istediğimi anlatmışsın 2 ay kadar idare edip orta üst seviye arası bi ekran kartı almayı düşünüyorum.bilgisayarla tekce cs2 oynanıcak rica etsem bu sisteme uygun 32gm dd5 ram ve am5 anakart önerir misin fiyatda f/p odaklı olalım uçmasakk daha iyi olur benim için
  11. E

sistemimde rx6600 8gb ekran kartı var am4 bi sistemim var am5 yapmak istiyorum 9700x almayı düşünüyorum.ekran kartını bi süre değişemicem rx6600 kalıcak am5 9700x ve rx6600 darboğaz yapar mı ? bu sisteme uygun ram ve anakart önerir misiniz ?
Geri