Arama sonuçları: *

1. Gunesye

Yardım Pikseller çok berbat gözüküyor Dell G2524H

hocam uzaktaki nesneler ne olduğu anlaşılmıyor ekran görüntüsü aldım aacaba ondan dolayı ssizde normal falan mı
  2. Gunesye

Yardım Pikseller çok berbat gözüküyor Dell G2524H

merhabalar fotoğrafınıda koyacağım sadece minecraft oyununda olmuyo bütün oyunlarda böyle valorant cs2 gta gibi düzeltmenin yolu var mıdır acaba monitörüm Dell G2524H modeli ekran kartım ise Amd 7700xt
  3. Gunesye

Çözüldü✓ 1500TL Kulaklık Önerisi (Kulak Üstü)

merhaba hocam 1 hafta kullandım ve ses açısından gayet yüksek çoğu zaman yüzde 50 ses seviyelerinde kullanıyorum ses performansı da iyi bence fakat kulaklığı boynuma taktığımda yanlardan baskılı olduğu için rahat edemiyorum mikrofon kalitesi bu bütçede gayet iyi sadece fazla sesli nefes alırsan...
  4. Gunesye

1 hafta sonra deneyimlerimi yazacağım bugün elime ulaştı
  5. Gunesye

yo hocam onun için ayrı birtane var sadece h2002P modeli kulak pedi suni deri diye biraz farklı kulaklığa yönelecektim fakat zaten kulaklıklarımı akşam üstü yoğun olucak şekilde kullandığım için fazla sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
  6. Gunesye

H2002P kulaklık alacağım sadece uyumlu kumaş sünger bulursam benim için çok iyi olucak
  7. Gunesye

Tabikide hocam 1739799905 Hocam para hesabıma yattı fakat bir tane arkadaşım fuxi h7 modelini önerdi onun yüzünden şuan çok arada kaldım kumaş ped olarak daha iyi falan dedi biraz araştırıcam ona göre aldığım modelide size bildiririm
  8. Gunesye

Bende baya inceledim hocam h2002p modeli alınabilecek en iyi kulaklık gibime geliyor sağolun yorumunuz içinde yakın bir zamanda sipariş edeceğim.
  9. Gunesye

Hocam çok fazla arada kaldım H2002P modeli H2002D modeli ve Fuxi H3 modeli arasında size en iyi hangisidir oyunalrda ses kasmak ve mikrofon benim için önemli kablolu kablosuz yada RGB önemli değil.
  10. Gunesye

0 ürün arıyorum hocam yinede sağolun 1739462540 Havit H2002P falan nasıl hocam pek bilgim yokda
  11. Gunesye

1000Tl bütçem var kulaklık arıyorum ve kulaklığın programı olursa iyi olur şimdiden sağolun.
  12. Gunesye

Acil max 24k hazır sistem önerisi

o ne zaman başlıcak hocam ve gaming gen tr ye gelir mi acaba 1732902871 şimdi hatırladım o incehsabın dı
  13. Gunesye

Acil max 24k hazır sistem önerisi

Merhabalar hazır sistem alıcam indirimlerde gelince hemen alıyım dedim ama herhalde bu cuma güzel indirim yok eğer önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim
  14. Gunesye

20k hazır sistem öneri

hocam acaba gaming gen tr indirime giriyomu bilginiz var mı
  15. Gunesye

20k hazır sistem öneri

hocam bunları yazdıktan sonra biraz bakındım bir kaç forumda R5 7600X en iyisi diyolar başka bi gün konu açarım 5 7500f beni götürür uzun zaman
  16. Gunesye

20k hazır sistem öneri

7 5700X3D hocam aslında monitörden kısıp bunumu alsam diyorum bi kaç haftaya 1732650325 X3D modellerinde amd boost özelliği eklemiş turboydu yada o yüzden bakıyorum ve işlemci gerçekten uzun ömürlü olsun diye 1732650472 kutusuz fansız hali olur aslında zaetn gg9 alırsam fan var içinde
  17. Gunesye

20k hazır sistem öneri

gg9 sistemindeki anakarta uyar mı peki
  18. Gunesye

20k hazır sistem öneri

hocam 4070 superi taksitle alıcaktımda neyse gg6 almak nasip olur inşallah 1732649610 hocam sizce gg9 sistemindeki anakarta takılabilecek ve gpu ile en iyi fps değerini vercek işlemci hangi işlemci 1732649634 gg9 dicektim
  19. Gunesye

20k hazır sistem öneri

toplama olan
  20. Gunesye

20k hazır sistem öneri

hocam sizce kasa ve psu iyi mi
Geri