Arama sonuçları: *

• Users: utbe
  • Order by date
  1. U

X870 anakart sorun çıkarıyor yardımcı olur musunuz?

Merhaba yakin zamanda bilgisayar topladim, Ekran karti bekliyorum tek eksik olarak, ufak tefek ayarlar yapip ekran kartimi beklerken.... Parcalar : - : msi mag tomahawk x870 anakart - : amd ryzen 7 9800x3d işlemci - : msi mag correliquid e360 aio cpu - : msi mag spatium...
  2. U

Yeni kuralan bilgisayarin sicaklik ve fan ayarlari

Arkdaslar merhaba, Bilgisayarimi yeni topladim ve sizlerden sicaklik durumu ve fan yarlari hakkinda bilgi almak istiyorum. AIDA64 Programi ile stres testindeki sicaklik - fan ve pc yi yeni actigimdaki sicaklik ve fan ayarlarini resimler ile gönderdim. tavsiye ve bilgisi olan arkadaslardan...
  3. U

Msi mag x870 tomahawk wifi ! Wifi görmüyor?

Arkadaslar merhaba. Wifi destekli olan anakartim tüm driverlerini yüklememe ragmen wifi kismi gözükmüyor, wifi aglari ariyacagim yeri bile göremedim. Pc yi yeni topladim ve hem msi centerden hem anakartin sitesinden indirdigim wifi driverini yüklememe ragmen göremedim hala. Bu konuda bilgisi...
  4. U

Ryzen 7 9800x3d ile 4060 ti Darboĝaz yapar mı?

Tesekkürler yorumlar icin. Peki 2 ay sonra cikar diye düsünerek! 2 ay darbogaz yapsa ne olur en kötü?
  5. U

Ryzen 7 9800x3d ile 4060 ti Darboĝaz yapar mı?

Kardesler merhaba, uzun zamandir uzak oldugum masaüstü bilgisayari topladim. yeni işlemci ve ekran kartlarini bekliyordum ama ekran kartini bekleyecek dermanim kalmadi. Bende idareten Şimdilik 4060ti kullaniyim diyorum? Bilgisayar hazir kurulumunu yaptim ama START vermedim daha! fikirlerinizi...
Geri