Arama sonuçları: *

1. O

Laptop kısa devre yaptı ama çözüm yok

Bilgisayar eski normal macunlu. Ana karta kadar Her şeyi söktüm geri taktım ama nafile hala açılıp açılıp geri kapanıyor.
  2. O

Dostlar her şeyi denedim ama hala böyle kafayı yiyeceğim artık. Çalışan bilgisayar bir anda çalışmaz duruma geldi. Bu durumda uzun süre çalıştıktan sonra oldu
  3. O

Ram veya ssd yi sıfır taktım ama yinede olmadı, temizlemeyi deneyim ama temizlik nasıl böyle bir şey engel olabilir ki
  4. O

Merhaba arkadaşlar bilgisayarın tuşuna bastıktan sonra fan 3-4 saniye dönüyor ve kendi kendine kapanıyor Ondan sonra tekrar fan dönüyor ve yine kendi kendine kapanıyor bu döngü bu şekilde devam ediyor ssd ve RAM'i değiştirdim Fakat aynı şekilde devam ediyor Bunun sorunu nedir laptop içindeki...
  5. O

LAPTOP AÇILMIYOR RAM VEYA DİSK

RAM ve ssd değiştirdim yani yenilerini taktım ama yine aynı şekilde devam ediyor Birisine sordum Belki kısa devre yapıyor dedi Senin fikrini de almak istedim acaba bilgisayarın içindeki şarj soketinden olur mu cevaplarsan çok sevinirim Allah razı olsun
  6. O

Sanki elektrik kesintisi gibi oluyor. İşlemciden falanda olamaz demi? Birde bu olay öncesinde bilgisayar açılmıştı ama görüntü yoktu. Ramlerin yerini değiştirdim olmuştu.
  7. O

TELEFON YOUTUBE DONMASI

Arkadaşlar YouTube video izlerken bir anda video donuyor. YouTube kapatıyorum tekrardan giriyorum ama hiç bir video açılmıyor. Biraz bekleyip girdikten sonra açılıyor. Her şeyi denedim, otomatik kalitede izlemeyi, çerezleri, güncelleme kaldırmayı falan. Ama yinede olmuyor artık sinirden...
  8. O

Şimdi laptop tamamen kapalı. Açma tuşuna basıyorum açılma sesi geliyor fan 5 6 saniye çalışıyor ama ekran gelmeden direk fan geri duruyor. Böyle olduktan sonrada otomatik kendisi aynı şekilde fanı çalıştırıp çalıştırıp kapanıyor. Ama asla görüntü gelmiyor. Normalde bilgisayar çalışıyordu bir gün...
Geri