Arama sonuçları: *

1. G

Öneri 700-2000 TL Klavye Önerisi

Dostum mekanik yazdım ama fikirlerinize açığım yani, mediamarkt'te mekanik klavyeleri denedim yazarken hissiyatı güzel geldi 1749647112 Hocam indirim de klavye de güzel duruyor da yazısız zor olmaz mı yahu alışığım ama yeni klavyede elim tam oturmayabilir
  2. G

Öneri 700-2000 TL Klavye Önerisi

Arkadaşlar selam, klavyeye fazla para vermek istemiyorum ama mekanik de istiyorum verebileceğim maksimum tutar 2000 TL ve geceleri ses çıkarmayacak bir klavye istiyorum.Sanırım kırmızı switch oluyor önerinizi bekliyorum.Biraz üstüne çıkabilirim duruma göre.
  3. G

2000 TL altına Sessiz Klavye Önerisi

Merhaba herkese, şöyle ki aile evinde yaşıyorum ve sesli klavyede kafa ütüler benim açımdan.Bana 2000 TL altı klavye önerebilir misiniz
  4. G

PC Hocası 11'e Monitör Önerisi

4070 kullanıyorum hocam render grafik işlemler için gerekli diye buna mesela monitor onerin ne olur
  5. G

Hee konu şu hocam nvidia ile çalışmamın başka sebebi var grafik olarak bir şeyleri fazla yormam gerekiyor o kartla yapamam
  6. G

Neden ki hocam bir sorun var bu sistemle ilgili her siteyi aradım anca bu uygun geldi 39 bin iken alacaktım yine çıkmış 1735825192 Peki curved ekran olsa ne önerirsin
  7. G

Merhaba arkadaşlar, gaming genden pc hocası 11 sistemine bir monitör önerisi istiyorum bütçem 10 k ve altı.Curved ekran düşünüyorum ama hepsine açığım.
  8. G

35000 TL bütçeli bilgisayar toplama önerisi

Doğrudur hocam am5 i iyice araştırdım adobe da sorunsuzmuş bi tık gerideymiş sadece onerebileceginiz amd tabanlı sistemler nelerdir bi bakayim
  9. G

Hocam intel'i neye göre dışladın merak ediyorum genelde video edit ve adobe programlarında tek işlem olayında stabil ve güzel performans veriyor ama teşekkür ederim bi bakayım önerinize.
  10. G

Pc topladım (arşivdeki biri yardımcı oldu) acaba iyi mi

Ram ve ssd sıkıntı gibi geldi şöyle ram'de gskill veya corsair idi sanırım onu tercih et ssd'de ise samsung yada kingston da kullanabilirsin ama okuma hızı yüksek olana geç bütçesi ne sistemin
  11. G

37 ye kadar uzanabilir
  12. G

Hocam ben ti olani gördüm dediğim fiyata uygunu vardı sonra kaldırdılar çok düşündüğüm için olmadı son bilgisayar toplayışım bu sonrakiler üstüne geliştirme olacak
  13. G

Adobe Programları ve Yazılım İçin Amd mi Intel mi

Merhaba arkadaşlar, ben yazılımla ve adobe programları ile uğraşıyorum işimden dolayı bir de buna ek arada bir oyun da oynuyorum sizde Intel tabanlı bir sistem mi bakayım amd mi?
  14. G

VATAN BİLGİSAYAR 4070S İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM

Ben de link alabilir miyim ben de sistem bakıyordum ürün olarak çok iyi ben İntel olanı düşünüyorum programlarda güzel ilerlesin diye amdde adobe programları iyi gider mi emin değilim
  15. G

Xiaomi 13 pro 512 gb alınır mı

Dostum şöyle kasma hepsinde olur tek Apple ürünlerinde olmaz ne yazık ki çünkü işlemciye göre modelleniyor.Xiaomi de alsan Samsung da alsan birkac guncellemede hantallasacak al gitsin ama 4.5 g yerine paran varsa 5 g versiyonuna bak bir de 2.4 ghz olmasin wifi kartı onu demistim
  16. G

Xiaomi 13 pro 512 gb alınır mı

Bence alınır gibi ama bi Samsung modelleri ile incele derim.Son zamanlarda Samsung daha güçlü sistemler işliyor.Xiaomi de iyi aslında ama bazı cozulemeyen sorunları var.Ama fazla para gitmesin diye düşünüyorsan al inceledim video sabitleyicisi ve o hafizasi bile yeter.Nft var mı o na bak çoğu...
  17. G

Merhaba, ben yazılım ve grafik tasarımla uğraşıyorum daha doğrusu bu yönde kazançlarım oluyor ufak tefek işleri arttırmam için yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Ben yazılım programları, adobe programları kullanıyorum ve ek olarak da oyun da oynayacağım.Bu yüzden de Amd Adobe...
Geri