Arama sonuçları: *

1. S

WİN10 PC HOPARLÖR SORUNU !

Arkadaşlar Pc 2-3 aydır açılmıyordu dün format attırdım bilgisayarcıya, sorunsuz açıldı lakin ses gelmiyor. Hoparlörü takınca ses aygıtlarında takılı gözüküyor ama ses yok, taktım çıkardım bu kez aygıtlarda takılı değil yazıyor (fotoğraf bırakacağım). Hoparlör son kullandığımda çalışıyordu...
  2. S

Trendyol‘daki 12 ay taksitli “dragos” hazır sistem kasa alınır mı ?

çok teşekkür ediyorum hocam, attığınız linki akşam inceleyeceğim 1732271315 Eyvallah hocam çok saolun..akşam müsait olunca linki inceleyeceğim
  3. S

Teşekkürler yanıtınız için 👍 1732219423 Teşekkürler hocam 1732219439 Saolun hocam tavsiye için 1732219724 Hocam bütçem 20 bin. 4 sene önce 3Bine toplamış olduğum kasa var şuanda. O kasayı satacağım monitör, klavye, mouse’u eklemeye gerek yok ayrıca kasamın içindeki ssd veyahut başka bir parça...
  4. S

Dostlar merhaba, Trendyol’da 12 ay vadeli Atom Bilişimin Dragos Hazır Sistem Kasası var. Toplamak için vakit ayıramıyorum bütçemde yok maalesef fakat 12 ay taksit olması işimi çok kolaylaştırır. Oyun bağımlısı değilim, işten geldiğimde rahatça oyun oynatsın yeter. RDR, GTA5, BANNERLORD tarzı...
Top Bottom