Arama sonuçları: *

1. A

PS2 Slim İçin HDMI Dönüştürücü Önerisi

benimde almak istediğim bir ürün internetten rca to hdmi yazıp herhangi birini alabilirsiniz. Zaten doğru düzgün bir markası yok aynı ürün başka marka olarak var internette.
  2. A

Ps3 kolu şarji nerden bulabilirim

Ps3 cihazınızın oyun kolunu şarj etmek için ihtiyacınız olan kablo bir tarafı "usb tip a" bir tarafı "usb mini b" olan kablodur.
  3. A

Yardım Turkcell ile yaşadığım sorunlar ve Turknet nasıldır ?

Modem üzerindeki ışıkların yanmasına rağmen internete giremiyordum. Arıza talebini açtıktan sonra 2-3 gün içinde mail yolu ile döndüler. geri cevap yazdığım zaman yine aynı sürelerde geri dönüş alıyordum. Sıkıntının modem de olduğunu buldum. Arkadaşımla konuşur gibi müşteri hizmetleri ile...
  4. A

Yardım Turkcell ile yaşadığım sorunlar ve Turknet nasıldır ?

Turknette 16 mbps alıyorum eski kadar cs gibi oyunları oynamıyorum ama eskiden çok nadir ping de sıkıntı yaşıyordum oda ev halkınında interete bağlı olmasından kaynaklı oluyordu. müşteri hizmetleri çok berbat karşında konuşabileceğin bir insan yok telesekreterle konuşuyorsun veya mobil...
  5. A

CFW YÜKLÜ PS3 TEKRAR CFW YÜKLENEBİLİR Mİ ?

Herkese öncelikle selamlar, arkadaşımdan superslim kasa ps3 aldım yazılımı cfw ama içerisinde oyun yükleme istediğim zaman 'mültiman' adlı uygulamaya girerken hata veriyor ve 'hen' adlı uygulamada yok cihazda. Başlıkta ta belirttiğim gibi tekrar cfw yapabilir miyim bu cihazı ? Diğer bir...
  6. A

PlayStation 3 NTSC mi PAL mı nasıl anlarım ?

ufak bir google yardımı ile kasanın altında, kutusunda veya 'trophy listesine girerken pal tuşu ile ntsc tuşu ile seçiyormuş diye gördüm' tabii bunlar %100 doğru değil.
  7. A

Yardım Modem Işıkları Var İnternet Erişimi Yok

Türknet internetini kullanıyorum ara ara kopukluklar oluyordu. 4 gün önce tamamen internetim gitti arıza talebi oluşturdum bana saha ekiplerinin incelemesi sonucu hatanın bende olduğu bildirildi. Bir daha inceleme yapmışlar bu sefer kullanmadığım splittera suç attılar ve ıp alamadığımı...
  8. A

Mouse Önerileri

Arkadaşlar öncelikle merhaba arkadaşıma hediye olarak mouse almak istiyorum benim kullandığım tronsmart tg007 çokta memnunum ondada vardı bozuldu. PixArt Optical Technology sensöre sahip mouse almak istiyorum tronsmart onlardan biriydi ama tekrar aynısı almak istemiyorum. Corsair, Hp, gigabyte...
  9. A

Termos veya Mug Önerileriniz Neler ?

İş yerinde kağıt bardaklar kaldırıldı bende termoslara bakıyordum stanley markasının shortstack ürünün gördüm ve bana çok kullanışlı geldi tam istediğim gibi. Molalarda kullanmak için almak istiyorum. Mug hiç araştırmadım sizinde bu gibi kullanımlar için aldığınız termos veya mug önerilerinizi...
  10. A

Custom Rom,Launcher,Stock Rom istekleriniz.

Uzun zaman önce cihazıma diğer cihazların uygulamalarını kurmak istediğimde kuramıyordum böyle tüm uygulamaların paylaşıldığı bir site vardı hatırladığım sonynin launcherını kuramıyorum aynı şekilde klavyesini de araştırdığımda neden kaynaklı olduğunu bulamadım konu başlığını görünce sormak...
  11. A

mi9t MİUİ 11.0.5.0 güncellemesi

Bana ne zaman geldi hatırlamıyorum ama hiç bir sıkıntı yok pil kullanımı normal herhangi bir bug takılma yaşamadım güncellemeyi yapmanızı tavsiye ederim eğer öyle bir şey olsa bile güncelleme ile düzeltmişlerdir.
  12. A

MİUİ dan anlayan biri yardımcı olabilir mi

Ayarlardan ana ekrana gir simge boyutu seçeneğine tıkla istediğin boyutu ayarla.
  13. A

BU DEVİRDE 2.El bilgisayar alınır mı

İşlemci 1600af Ekran kartı gtx 680 veya 750 ti Olan bi sistem toplayabilirsin
  14. A

BAZI PARÇALARI 2.EL SİSTEM TOPLAMA

Sondaki öneri için teşekkür ederim :) anakart chipset amd am4 soket destekleyen model güç kaynağına dediğinize bakacağım. Kasa almak istemiyor arkadaşım kendisindeki eski bilgisayarının kasasını kullanmak istiyor bütçeden kısmak için normal bir kullanım olacağı için kendi kasasını kullansa sorun...
  15. A

BAZI PARÇALARI 2.EL SİSTEM TOPLAMA

ARKADAŞLAR MERHABALAR ÖNCELİKLE BÜTÇE 2000 TL GİBİ BİR FİYAT YANİ ARKADAŞIM İÇİN TOPLUYORUM AMACI İNTERNET TE TAKILABİLECEK DİZİ FİLM İZLEYEBİLECEK OYUNDA OYNATABİLECEK BİR BİLGİSAYAR İSTİYOR İNTERNETTEN 2.EL BİLGİSAYARLARA BAKTIK AMA İÇİMİZE SİNEN BİR SİSTEM GÖREMEDİK BENDE BAZI PARÇALARI 2.EL...
Geri