Arama sonuçları: *

1. K

Ekran Kartım Yük Altına Girmiyor.

benim sorunun oyunun yavaş akması değil ekran kartı kullanımının düşük olması grafikler en yüksekte zaten
  2. K

Bende 60 FPS sabit değil ve her ne kadar 4070S içik GTA 5 hafif bir oyun olsada normalde 4070 benim olduğum ayarlarda ekran kartını %98 - %99 kullanıp oyun motorunun desteklemediği fps alırken, ben %40 ekran kartı kullanımı %40 işlemci kullanımıyla 120 FPS civarı alıyorum ve bazı yerlerde bu...
  3. K

Teşekkürler. Needen olduğunu hala kavrayamadım. Sorun şu ki bir ayarı yükseltmeme rağmen fps 130 larda kalıyor. Normalde daha da düşmesi gerekirken sabit kalıyor.
  4. K

Buyrun.
  5. K

Evet yeni ama hazır sistem. BIOS güncellemesi varmı bilmiyorum ve sürücüleri silip tekrar yükledim performans farkı olmadı. 1732225248 BIOS güncellemesi varmı bilmiyorum. Sistem yeni hazır sistem. Sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum ama olmadı.
  6. K

Ayarlarım en yüksekte ve benim sorunum ekran kartının yük altına girmeyip fps vermemesi. Normalde aynı ayarda RTX 4070 GTA 5'in oyun motorunun desteklemediği fps'ler veriyor. Fakat benim sistemimde aynı ayarda hem daha düşük kullanımda hemde daha düşük fps veriyor.
  7. K

Sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı bilmiyorum da önerebileceğin bir rehber videosu falan varmı?
  8. K

Furmark testi yaptım 21dk fakat ekran görüntüsü almaya çalıştığımda değerler gözükmedi ama size yazılı bir şekilde söyleyeyim. Core speed 1500MHz üstüne çıkmadı. Bellek hızı 10501MHz üzerine çıkmadı kasine sabit kaldı. 1732221014 VRAM 12GB yazıyo yani galiba ekran kartını görüyor.
  9. K

Ekran kartına bağlı. Ekran katımın normalde bellek hızı 21000MHz fakat oyundayken 10510MHz de sabit bu etkiliyor olabilirmi? Etkiliyorsa nasıl düzeltebilirim?
  10. K

Oyundan çıkınca bir problem yok zaten oyun oynamıyorken sadece işlmeci kullanıyor ama bu değerler oyunu oynarken. Hayır bide o değil işlemci dar boğaz yapsa bu kadar yapamaz güçsüz değil çünkü işlemci.
  11. K

Öncelikle sistemim: RTX 4070S Ryzen 5 7600 16GB RAM Normalde oyun testlerinde GTA 5'te ekran kartı 100% işlemci de 10% altında kullanılıyor ama benim bilgisayarımda ekran kartı 30%-40% arasında iken işlemci 50%-60% arası kullanıyor ve sorunun neyden kaynaklandığı hakkında en ufak fikrim...
Top Bottom