Arama sonuçları: *

1. Y

Monitör için güç kablosu

Arkadaşlar selam, [H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG27AQML1A+27+Monitre+sahibim+gncel+g+kablosunda+temasszlk+var+deitirmek+isityorum+orijinal+veya+kaliteli+g+kablosu+nerisine+ihityacm+var+teekkrler.']Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 Monitöre sahibim güncel güç kablosunda temassızlık var değiştirmek...
  2. Y

7500F İÇİN ekran kartı arıyorum

Ben 9070XT ile beraber kullanıyorum yaklaşık 7 aydır, herhangi bir çökme vesaire yaşamadım gayet güzel bir kombinasyon olur. (2k'da kullanıyorum)
  3. Y

Korku oyunumdan yeni goruntuler

Sana ne Bilader? Arkadaş onu mu sormuş ne gereksiz hareketleriniz var gerçekten.
  4. Y

Öneri Kulakiçi Bluetooth kulaklık önerisi

Merhabalar, yakın zamanda Taotronics 53 pro kullanıyordum fakat kayboldu onun yokluğunu aratmayacak kaliteli kulaklık arıyorum fiyat 5 bini geçmesin yeterli olur benim için teşekkürler şimdiden.
  5. Y

Aerocool AE P7P850 850W Full Modüler Güç Kaynağı 3345 TL

Bende 650 olanı vardı patladı, asla güvenmeyin bu psu'lara
  6. Y

Yardım 7500f orjinal mi yardım?

Bana pek orijinal gibi gelmedi (içime doğdu)
  7. Y

Ekran kartı gücü kullanmıyor

Selam herkese, yakın zamanda 9070 xt aldım 5 7500 F ile kullanıyorum 32 GB ram ile beraber genelde oyunlarda 300 W ortalama bir tüketimi var ve GPU kullanımı 99 civarlarında fakat Star Citizen'e girdiğimde GPU kullanımı 75 civarında ve güç tüketimi 150 W yi geçmiyor normal gelmedi bana ki fps...
  8. Y

600 Watt çeken 9070 XT normal mi?

Buradaki insanların tavsiyesi ile Vita aldım gayet memnunum ben de
  9. Y

Gigabyte 9070xt furmark test sonucu

Bende Pulse modeli var maksimum 58'i görebildim
  10. Y

Çözüldü✓ Güç kaynağım yeterli mi ?

Amd kendi sitesinde 750 W öneriyor 9070 XT için, fazlasıyla yetecektir.
  11. Y

RX 9070 XT sistem topluyorum

Benim tahminim 34 bine falan gelir Pulse modeli ki benim aldığım model o, gayet güzel bir model hem ısınmıyor hem coil whine yok.
  12. Y

RX 9070 XT sistem topluyorum

Vatan' ayakın zamanda gelir XT stokları ben oradan aldım.
  13. Y

Yardım Hangi Psu Daha İyi? msi mi thermaltake mi?

Gayet iyi marka ürün de çok iyi fakat aciliyetiniz varsa alabilirsiniz değilse indirim beklenir geçen Thermaltake 850 W Beyaz PSU yu 5 bine sattı Vatan Bilgisayar
  14. Y

Ben bizzat kullanıyorum 850 W gold olanını çok kaliteli mal kötüleyenigörmedim daha önce
  15. Y

Fsp Vita var hem ATX 3.1
  16. Y

4070tis 4080 s in muadili mi

Kabul etmeyin, 4080 super daha iyi bir kart Tüketici Haklarına göre daha iyisini vermek zorundalar.
  17. Y

Gigabyte 9070 XT Isınıyor

Bende anakart B650 Project Zero, XPG 32 GB 6400 MHZ Ram var hocam
  18. Y

Cyberpunk 2077,Hunt Showdown, Squad şimdiye kadar deneyebildiklerim 300 W ortalamada çalışıyor herhangi bir coil whine yok.
  19. Y

En ufak ses yok daha önceki kartım da Sapphire idi hiç sorun yaşamadım
  20. Y

7500 f
Geri