Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Vatan bilgisayar hazır sistemde bozuk işlemci problemi.

iade de kabul edemiyorlarmış arızalı olduğu için. sanki ben bozmuşum da iade etmişim gibi bi tavırları vardı
  2. M

Yardım Vatan bilgisayar hazır sistemde bozuk işlemci problemi.

Merhabalar, dün açtığım konuda (dünki konu) işlemcimin aşırı ısındığı konusunda forumdaki arkadaşlara neden olabileceğine dair fikirlerine sormuştum. Bugün vatan bilgisayar şubesine gittim oradaki arkadaş üstün körü bi bakıp işlemci arızalı servise gitmesi gerekiyor dedi sürecin 2.5 ayı...
  3. M

Yardım Vatan 4060 Ti, i5-14400f hazır sistemde işlemcinin aşırı ısınma sorunu.

Bugün vatana gittim işlemci arızası olduğunu söyleyip intele göndereceklerini söylediler. Yaklaşık 2.5 ay sürermiş süreç bu konuda şikayet edebileceğim ya da yapabileceğim bir şey var mı
  4. M

Dediğim gibi soğutucu almak problemimi çözecekse hemen alabilirim fakat donanımsal bi arıza olabilir mi çok anladığım konular değil malesef. Yarın sistemi bi vatan şubesine götürmeyi düşünüyorum yardımcı olurlar mı bilmiyorum aradım çağrı merkezini kutulayıp götürün vs gibi şeyler söylediler
  5. M

kule tipi sıvı soğutucu farketmiyor bütçe konusunda problemim yok sadece başka bi problemden kaynaklı ise boşu boşuna uğraşmak istemiyorum
  6. M

değiştirmem ile çözülecekse değiştirebilirim ama eğer başka bi problemden kaynaklı ise ya da değişim yapılır mı bilemiyorum
  7. M

Merhabalar, 11.11 indirimlerinden aldığım sistem ile alakalı sorun yaşıyorum. Sistem boşta bile 60 dereceleri görüyor hatta zaman zaman 80 derecelere çıkıyor. Bir oyun ya da autocad vs gibi programlara girince 100 dereceye ulaşıyor. Bu konuda ne yapmam gerek fikir verebilecek arkadaşların...
Top Bottom