Arama sonuçları: *

1. Mehmet3050

Amazon Amerika'dan Türkiye'ye nasıl alışveriş yapılır?

Merhabalar. Türkiye'de satılmayan ama amazon.com da satılan ve Türkiye'ye gönderimi yapılabilen bir ürünü satın almak istiyorum fakat kafamda bazı soru işaretleri var. •Almak istediğim ürün amazon tarafından kargolanıyor fakat satıcısı amazon değil. Ama ürünü amazon.com da satan satıcı, bizzat...
  2. Mehmet3050

520i f10 mu Nissan Qashqai 1.3 mü

Benim tercihim BMW olurdu 1733149653 Bir de en bas paketten kastınız en boş paket mi
  3. Mehmet3050

Android Tv Box Önerebilir misiniz ?

Mi box 4 S 4k var memnunum
  4. Mehmet3050

mouse Pad Nasıl Temizlenir ?

Ben süpürgenin fırçalı başlığını (Fırçalı başlıktan kastım zemin temizlemede kullandığımız değil, yuvarlak küçük olan) takıp süpürüyorum.
  5. Mehmet3050

Pert olan aracın ne kadarını kasko öder

Poliçe değeri aracın ortalama piyasa değerinden küçükse ne kadarını öder peki?
  6. Mehmet3050

Pert olan aracın ne kadarını kasko öder

2. El piyasası ortalama 900.000-1.000.000 olan araba kaza sonucu pert olursa kasko araç değerinin ne kadarını öder?
  7. Mehmet3050

Airpods 2 kutuda birden kullanılabilir mi?

Arkadaşlar Airpod kullanıyordum ve kulaklıklarımı kaybettim fakat eski şarj kutusu bende duruyor. Şimdi yenisini aldım. Bu kulaklikları 2 kutuda da kullanabilir miyim? Sorun yaşatır mı? Mesela birinin şarjı bitince diğer kutuya koysam falan kablosuz bağlanmada sorun yaşar mıyım? Sürekli yeniden...
Geri