Arama sonuçları: *

1. B

3000 3500 bütçeli oyuncu kasası veya notebook

3500e ofis notebook haricinde oyuncu notebook bulamazsın. 3500 TL'ye güzel csgo ve orta ayarlarda gta V oynayacak pc bulabilirsin ama bunun içine mouse klavye monitör dahil değil. Öneri vermek saçma olur ama rx570 ryzen 1600 pclere bakabilirsin.
  2. B

ElCapitan PC Uzun süre açılmama sorunu

Hdd tamamen sorunsuz ve temizdi. Sıfır hdd taktık resmen. Hddyi taktığımız an geç açılmaya başlaması bir oldu sorun yokken bir anda sorun oldu yani yeniden başlamadan bu sorun olmaya başladı. Yani kullanıcı hatası da olabilir evet hatalı bir şey yapmışımdır sadece biostan boot seçenekleri ile...
  3. B

Aynılarını denedim hiçbir değişen yok. Güvenli modda direkt geliyor ama normal modda açılmıyor. 1588799634 Denedim yukarıda yazdım şuan olanları anlamıyorum m hayatımda ilk defa başıma geliyor
  4. B

Arkadaşlar secure boot ile alakalı bir durum olabilir mi şuan pcye ne yaptıysam eski haline alamadım.
  5. B

Hddyi bu duruma gelmesin diye direkt olarak biostan sildim yani açılma önceliği sadece ssd üzerinden. Şuan hdd kablolarını söktüm ve açılmasını bekliyorum hâlâ uzun sürüyor açıldıktan sonra yeniden başlatacağım sorun devam ederse biostan bir seçenekte sorun olduğunu düşünüyorum. 1588798579...
  6. B

Ssd boot manager diye bir seçenek var onu en başa aldım onun altında team ssd var. 3. Seçenek disabled durumunda yani biostan boot yerinden kaldırdım onun üstünden açılmasın diye.
  7. B

Ben senin dediğini anladım. Benim anlatmak istediğim şey bu bilgisayara hdd bağlanmayacak mı yani. Bunun bir çözümü olduğuna inanıyorum. Bu bilgsayar rdr2 oynatacak bir pc ve şuan 4 oyun yüklü depolama alanı bitmek üzere. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
  8. B

Deniyorum şuan haber edeceğim hemen
  9. B

Harddiski bugün diğer kullandığım bilgisayardan söktüm ve sıkıntısızdı. O zaman harddisktense bunun biosta bir ayarı olmalı çünkü harddisk takınca uzun süre açılmaması saçma olur.
  10. B

Arkadaşlarlar donanım arşivinin önerdiği El Capitan bilgisayar aldım. Hiçbir sorunu yok geldiği günden bu yana update olmadığı zaman hızlıca açılıp geliyordu ekran. Ama bugün pc başlattığımız zaman açılma ekranında loading ekranında takılıp kalıyor dönüp duruyor. Açılması 1 saat ile 15 dakika...
Geri