Arama sonuçları: *

1. SchoField

Direkten evime gelen bakır kabloyu değiştirme hakkında

Bana da diyorlarki senin bölgede 200lük kablo arızası var, arızayı biz gidermeyi düşünmüyoruz. Sizin mahalle fiber dönüşüm kapsamında fiber gelene kadar sabret. 17/3 hızla neyine sabredeyim. Yan binadaki komşuya aynı direk, aynı kutudan bağlantı gidiyor 35/12 sağlıklı bi şekilde alıyorum ben ise...
  2. SchoField

Ekibe ulaşamıyorum ki Türk Telekoma diyorum kabloyu ben alayım ekip gelsin bağlasın bölgede genel arıza var denilip duruyor. Eve ekip gelmiyor yani :ROFLMAO:
  3. SchoField

Başka çare bırakmadılar :kekw: elime bi s*pa alayım ankastreye v*rsam parçalasam ne olurki :kekw:
  4. SchoField

Telefon direğine çıkılması lazım hocam değiştirilmesi için de bi tanıdık elektrikçi vardı dedi ki ankastre kutuları anahtarlı oluyor türk telekom ne diyor felan dedi de ondan dolayı Evin iç tesisatını ben yeniledim de telefon direğinden gelen kablo sıkıntılı onun değişimini istiyorum Türk...
  5. SchoField

hocam hat değerleri böyle ben kopmasın diye 10dbye çektim.
  6. SchoField

Yaklaşık 5 aydır ciddi internet sorunlarım var ve son 3 aydır da genel arıza bahanesiyle sürekli oyalanıyorum Türknet taraflı bölgede 3 aydır ne hikmetse bir türlü arıza giderilmiyor. Ev müstakil ve direkten kablo eve geliyor ayrıca bir ankastre kutusu yok. Normalde 35/12 felan almam gerekirken...
  7. SchoField

Türknet ve Bitmek Bilmeyen Genel Arıza Yalanı

Yaklaşık 5 aydır TurkNet ile verdiğim teknik mücadeleden artık yıldım ve bu süreci buraya dökerek herkesin görmesini istedim. İç tesisatımı Cat6 ile yenilememe ve bağlantılarımı profesyonel Wago klemensler ile doğrudan ana hatta bağlamama rağmen, TurkNet ve altyapı sağlayıcısı Türk Telekom beni...
  8. SchoField

Türknet Abonelik İptali Hk.

sağolun hocam
  9. SchoField

100m ilerde fiber var işin saçmalığı işte bana gelen hız max 39. Çok başvuru yaptımda 2026 yılında öngörülmektedir diyorlardı bakalım öngörüleri ne zaman :D
  10. SchoField

Fiberde iyilerdir muhtemelen bende de keenetic modem var 1 ay önce aldım diyorlar ki modeminiz arızalı modem değişecek 3k para vermişim modeme arızalı diyip geçiştiriyorlar, fiberde sorun yaşamazsınız herhalde de vdsl de ben sorun yaşadım. Fiber de kullanıp memnun olan arkadaşlarım var bunu da...
  11. SchoField

hocam maalesef değilim vdsl altyapılarda türknette çok sorun yaşadım 5 aydır arıza kaydı hiç kapanmadı. iç tesisat yenile dediler yeniledim, modem yenile dediler herhalde 5-6 kere sıfır modem denedim ama hala sorunu çözemediler. 35/6-7 upload olması gerekirken 21/1.1 upload alıyorum. Geldiğim...
  12. SchoField

İçinden alıyorlarsa bilemem tabii ki hocam da aboneliğin artık bana geçmesi gerek, abim başka bir yerde bazı sorunlarda o ilgilenmek zorunda en azından benim üzerime olursa bazı işlemlerde en azından ben ilgilenmiş olacağım
  13. SchoField

Sordum hocam ama ödemeyeceksiniz dedi. Türk Telekom bayisine gidip sormuştum 1767351725 Tamamdır teşekkürler hocam yani aynı adreste 2 ayrı abonelik olmasında sorun yok demektir bu
  14. SchoField

Türknet aboneliği iptal etme durumunda kaç gün içinde kapanıyor ortalama? 24 saat içinde fatura durduruluyor ve 5 gün içerisinde iptal olacaktır dediler de ben iptal başvurusu yaptığımda hemen internet kesilir mi daha önce abonelik iptali yapan oldu mu? Abonelik abimin adına ve iptal etme...
  15. SchoField

Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

zamanında ortak noktaya yapılmış her yeri beslesin diye sonra öylece kalmış işte şimdide düzeltmiyorlar port değiştirin diyorum tt türknete atıyo, türknet ttye atıyor 😁
  16. SchoField

bende direkten gelen kablo klemens + cat6 bağlantısı ile direkt modeme geliyor ama bakır hat çok berbat. iç tesisat ve modemde sorun yok ama ne yapıyorlar anlam veremiyorum 4-5 ay öncesine kadar 50mbps destekleyen hat şu an 19mbps şaka gibi 🤣 port eve 500m uzaklıkta ondan kaynaklı diyorlar ee...
  17. SchoField

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 🤣🤣
  18. SchoField

şu an snr 12deyim deneyeyim hocam. benim kopma sorunum yok aslında şu aralar sadece hız çok düşük. maalesef saha dolabına 500m uzaklıktayım. yeni port talebinde bulunuyorum. Türknet diyorki TT genel müdürlüğüne gidip dilekçe vermen lazım, Türk telekomda diyor ki sağlayıcı kimse o talepte...
  19. SchoField

Ben snr değerini zaten kendim 8e ayarlamıştım hocam. modemi ilk taktığımda hat kendini topladı 33/7 oldu sonra 25/4e düştü şimdi de 19/4.
  20. SchoField

keenetic extra dsl hocam şu an ki kullandığım modem. İşte bu modemi yeni aldım 3-4 gün oluyor alalı
Geri