Arama sonuçları: *

1. Z

MSI KATANA 17 VS HP OMEN 17

Kafa iyice yandı işlemci olarak ryzen mi intel mi daha iyi onu bile anlamıyoruz artık
  2. Z

Hocam satıcı sayfasında yorumlar çok negatif bir kaç siteye daha baktım alan iade ettim diyor satıcı kaynaklı olabilir
  3. Z

Cihaza çok olumsuz yorum yazılmış farklı bişey bakıyorum iyi bir Cihaz olsun
  4. Z

1732442071 Bayadır piyasayı bilmiyorum 10 sene sonra ilk defa bilgisayar alıyorum bunları önerdiler farklı markalar da olur ısınma olmasın render ve oyun için alcam kesinlikle sorun çıkarmayacak bir Cihaz arıyorum 65 70 kadar çıkabilirim
  5. Z

HP OMEN 17 4070 ALINIR MI ?

Hocam bende almak istiyordum bunu tedarikçi vpbilisim diye bir şirket bütün siteler de aynı tedarikçi var çoğu sitede yorumlar da touchpad altı boşluk var tıkırtı sesi geliyor ve ekran ışık huzmeleri var dediler vazgeçtim
  6. Z

Bu fiyatlara hangi modeli önerirsiniz hocam 1732441657 Ryzen işlemcili olması ve 32 Ram olması tercihen hangi modelleri önerirsin
  7. Z

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Bütçe 65k msı hp omen veya daha iyisi varsa öneri bekliyorum
  8. Z

Konu güncel
  9. Z

30-40K Arası Laptop Önerisi

Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Omen için kronik sorunu var diyorlar touchpad tıkırtı sesi ve ekran ışık hüzkesi sorunu oluyor diyorlar. Katana da çok üst düzey cihaz değil gibi duruyor bunun yanında pahalı bir tık kullanıcısı varmı bu cihazların.
  10. Z

Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Hp omen 17 de kronik sorun var diyorlar. Touchpad tıkırtı sesi ve ekranda ışık hüzmesi sorunu olduğu söyleniyor. Msı katana 17 de güzel cihaz ama kararsızım konu hakkında cihazın kullanıcıları bilgi verirse sevinirim
  11. Z

Çözüldü✓ HP Victus Gaming 16-r1015nt (9J217EA) Laptop alınır mı?

Hocam özelden yazdım cihaz ile alakalı dönüş sağlar mısınız.
Geri