Arama sonuçları: *

1. N

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Hocam merhaba, öncelikle çok teşekkür ederim! Sizin değerlendirmelerinize güvenerek, belirttiğiniz gibi “çok kötü” dediğiniz seçenekleri tamamen eledim. Ancak önerdiğiniz daha üst seviye modellerin fiyatları 10.000 TL’yi aştığı için maalesef bütçemi zorluyor. Bu doğrultuda elimde şu dört seçenek...
  2. N

2K 27" 144+ Hz F/P oranı en iyi Pivot Monitör hangisidir?

Merhaba arkadaşlar, Kasım indirimlerinde ikinci bir monitör almayı düşünüyorum ve sizin önerilerinize ihtiyacım var. Şu anda HP X27q kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bu monitör: 2K çözünürlüğe sahip, 165Hz yenileme hızı var, IPS PANEL Renk doğruluğu ve tepki süresi açısından tatmin edici...
  3. N

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Merhaba arkadaşlar, Kasım indirimlerinde ikinci bir monitör almayı düşünüyorum ve sizin önerilerinize ihtiyacım var. Şu anda HP X27q kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bu monitör: 2K çözünürlüğe sahip, 165Hz yenileme hızı var, IPS PANEL Renk doğruluğu ve tepki süresi açısından tatmin edici...
Top Bottom