Arama sonuçları: *

1. U

🔥İndirim GALAXY WATCH 7 44M 6749TL

Kupon kişiye özel'de akıllı saate 6.5 7k verilir mi bilemedim
  2. U

Bu güç kaynağı alınır mı kullanan var mı?

Highpower markasının ürünlerine bakabilirsiniz genel de fp oluyorlar. Kendim yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
  3. U

Kulak içi kulaklık önerisi lazım acil🥲

Anker r50i tavsiye etmiyorum. Mikrofonu çok kötü.
  4. U

Anker r50i mikrofon sorunu

Sanırım iade edeceğim çok performanslı olmasını beklemiyordum zaten de bu kadar da kötü olması normal değil
  5. U

YT testlerinde iyiydi
  6. U

Anker r50i tws kulak içi kulaklık aldım. Telefon görüşmesin de ortam sesini aşırı fazla alıyor. Tramway'da olsun, çalışma ortamında ve kalabalık ortamlar da sadece çevre sesi alıyor karşıdakini çok fazla rahatsız ediyor. Daha önce kullanan yapmam gereken bir ayar var mı iade mi etmeliyim.
  7. U

Öneri Max 1000 TL Mekanik Klavye Önerisi

Ben James Donkey 619s bakıyorum iyidir kötüdür bilemem ama bütçene göre yazayım dedim
  8. U

Honor 200 alınır mı?

Kesinlikle alınır alternatif olarak honor magic 7 de düşünülebilir 15.999 fiyat şu an çok dayanıklı.
  9. U

5070ti ve 5070 kartlarını 4070ti super ve 4070 super ile kıyaslıyoruz.

Aynı dertten ben de müzdaribim. Sıfırdan kasamı topladım sadece ekran kartı kaldı. Şubatı beklesem mi 4070 ti super alsam mı diye çıkmaz bir sokağa girdim. Malum 50xx fiyatların ne olacağı net değil. 40xx serisinin fiyatları artar mı 50xx serisi çıkınca oda belli değil. 240 hz 2k monitör 32 gb...
  10. U

Çözüldü✓ James Donkey 619S Mek. Klavye - Switch farkı.

Membran'dan mekanik klavyeye geçiş için bu klavyeyi almayı düşünüyorum. İnternete 2 satış seçeneği var.; *blue switch / brown switch Yorumlardan birinde "mağaza aldatıyor iki ürün de aynı switch'i kullanıyor" yazmış o yüzden Öğrenmek istediğim tek şey switch'ler arasında ki fark nedir...
  11. U

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SONRASI EKRAN YOK

Aynı sorunu ben de yaşadım kurcalamadığımiz yer kalmadı 2 gün boyunca. Meğerse sorun şu power reset soketlerinin yada hd audio mu ne birini bi yan pime takmışız inatla. O soketleri bi kontrol edin derim belli olmaz.
  12. U

30 euro limit vergi dahil mi

Vergi dahil 30 euro Düzenleme : vergi dahil demek istemiştim yazım hatası.
  13. U

Çözüldü✓ Hangi koltuk markası ve modelini önerirsiniz 3 koltuk arasında

10 gündür koltuklara bakıyorum dönüp dolaşıp hawk fab v4'e çıkıyor yolum.
  14. U

Ucuz hoparlör tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/dark-sp210-2-1-multimedia-usb-speaker-hoparlor-dk-ac-sp210-p-HBV00000VSP24
  15. U

Öneri Oyuncu Kulaklık Öneri

Ben havit gamenote h2039bg aldım kablosuz 2k'ya memnunum. Kablolu istersen razer blackshark v2 x 1500-1600 civarı fiyatı var bi göz at derim.
  16. U

Bilgisayar alt tab donuyor

Windows 11 ile alakalı bir durumdu sanırım bu
  17. U

Youtube Premium hakkında...

Bireysel alırsanız tam yazdığınız gibi oluyor. Aile planı alırsanız youtube'ye girmeden önce size profil soruyor kim kullanacak diye izleme alışkanlığınız vs profile göre oluyor.
  18. U

Çözüldü✓ 2k IPS Monitör önerisi

Ben gaming gecesinden gamepower royal v40 27" 240Hz olanı aldım her ne kadar ön yargılı olsalarda çok beğendiğim bir monitör oldu. Tavsiye ederim.
Geri