Arama sonuçları: *

1. L

Aerocool fanlar için kontrolcü önerme.

Merhabalar Aerocool Airhawk Duo adında kasa satın aldım kasadaki kontrolcü sorunlu çıktı ve bende yeni kontrolcü almaya karar verdim. Araştırdım fakat fanlar için uygun kontrolcü bulamadım sizlere buradan fan ucunun resmini gönderdim buna uyacak bildiğiniz kontrolcü var ise önerirseniz...
  2. L

AMD Radeon RX590 8gb ekran kartımın sıcaklığı az olmasına rağmen fanlar dönüyor.

Teşekkür ederim sanırım undervolt yapabilirim :) 1588800991 Benim şöyle bir korkum var aslında fanlar ne kadar az sıcaklıkta dönerse fanların ömrü o kadar çabuk biticekmiş gibime geliyor.
  3. L

Media Markt internet sitesi fiyatları

Mediamark herkezin bildiği düzgün bir yer korkmadan alışverişini yapabilirsin bence.
  4. L

AMD Radeon RX590 8gb ekran kartımın sıcaklığı az olmasına rağmen fanlar dönüyor.

Arkadaşlar öncelikle merhaba yakın zamanda Asrock phantom gaming x rx590 ekran kartı aldım fakat ekran kartı boştayken yaklaşık 43 derecelerde fanları dönmeye başlıyor. Fanlar aşırı derecede sesliydi bende Msi Afterburner programını kullanmak istiyorum. Ekran kartıma en uygun hangi ayarları...
Geri