Arama sonuçları: *

1. E

700-1000 TL kulaklık

Merhaba bugüne kadar oppo Enco buds2 kulaklığını kullanıyordum ama maalesef kulaklığımı kaybettim. Onun gibi hem günlük kullanabileceğim hem de oyun oynarken kullanabileceğim önerdiğiniz kulakiçi kulaklık var mıdır?
  2. E

1000-1500 arası klavye

Maalesef 2. El almıyorum, teşekkür ederim.
  3. E

1000-1500 arası klavye

Teşekkür ederim iyi günler
  4. E

1000-1500 arası klavye

Onu tüm forum aldı biliyorum ama hem sanırım o klavye type c hem de bütçemi aşıyor maalesef onu alamam
  5. E

Minecraft 1.21 tüm canlıları çiftleştirme başarımı

Merhaba başlıktaki gibi survival dünyamda tüm canlıları çiftleştirme başarımı yapmak istiyorum. Ancak bir kaç canlı eksik ve hangi canlı olduklarını bilmiyorum ve internette araştırmama rağmen bulamadım bilgisi olan var mı?
  6. E

1000-1500 arası klavye

Merhaba Bayadır araştırma yapıyorum ancak bulamadım. İsteklerim şunlar 1-%80 veya %75 olmasını istemiyorum. %60 bana göre küçük çünkü f tuşlarını kullanıyorum, %100 olmasını da istemiyorum çünkü masamda biraz yer açılmasını istiyorum. 2-membbra ya da mekanik fark etmez. Ancak mekanik olursa...
  7. E

Redragon k552 klavye alınır mı

Merhabalar şuan düşündüğüm klavye bu 84 tuşlu (%75) klavye almak istiyorum bayadır araştırma yaptım bütçem 1000 1300 TL arası n11de 1080 TL ye buldum sizce alınır mı resd Switch olması da benim için önemliydi başka öneriniz var mı?
  8. E

1000-1300 TL arası klavye öneri

Hoca gameing klavye alacağım yazmayı unutmuşum Bi de aşırı sesli olmasını istemiyorum onun için blue switch yazmadım diğerini de trendyolda görmüştüm inceleyeceğim.
  9. E

Minecraft Sodiumda sisleri kapatma

Merhaba sodium ile sisleri nasıl kapatabilirim? Texture packle olmasını istemiyorum çünkü o şekilde gece olduğunda gökyüzü vs her yer aydınlık oluyor ben aydınlık için zaten gamma modu kullanıyorum bana sadece netherdaki, enddeki sisleri kapatıcak bir şey lazım.
  10. E

1000-1300 TL arası klavye öneri

Bütçem yaklaşık 1000-1300 zorlarsam 1.5 k olur istediğim klavye %75 veya %100 büyüklükte red switch, brown switch Ya da membran olmasını istiyorum. Rgb olsa da güzel olur. Aliexpress vs olmazsa sevinirim
  11. E

Minecraft optifine ve gamma modu

Merhaba ben normalde optifine nın yeni sürümleri gelmediği için sodium la birlikten gamma utils modunu kullanıyordum. Ama optifine nın yeni südümlerinin geldiğini gördüm ve sodiumda da sisleri kapatamadığım için (texturr packle falan oluyordu ama onda her yer aydınlık oluyordu ben öyle...
Top Bottom