Arama sonuçları: *

1. K

Unity öğrenmek isteyen arkadaş arıyorum.

Evet ama bence blueprint benlik değil yani kod yazmıyorsun asıl heves kod yazmakta. Çok zor değil ama hemen pes eder istan bence. Eski pc'M yetiyordu o zmnlar kursda aldıydım köşede duruyor. 1732455390 Evet. Bende şimdilik mobil oyunlar yapmakla uğraşmayı planlıyorum.İlerde unreal geçicem her...
  2. K

Evet benim pc de ekran kartıda yok işlemcinin var (intel i5 evo) o yüzden unity. Unreal olsa offf. Affetmem
  3. K

Ya aslında unreal çok istiyorum ama sistemim yetmiyor benim sebebim bu ama diğer kişilerin dediği ise popüler olması ve c# kullanılması buda kolay olmasını sağlıyor. C++ çok daha zor bir dil çünkü.
  4. K

Selam, ben Taha! 15 yaşındayım. Unity öğrenmeye yeni başladım ve benim gibi öğrenmek isteyen bir dost arıyorum. Beraber öğrenip oyunlar yapabiliriz! Yaş fark etmez; ister abi ister kanka olun, fark etmez. 😊 Şu an C# ve Unity API’sini temel düzeyde biliyorum. Eğer ilgilenirseniz veya bir...
  5. K

Selam, ben Taha! 15 yaşındayım. Unity öğrenmeye yeni başladım ve benim gibi öğrenmek isteyen bir dost arıyorum. Beraber öğrenip oyunlar yapabiliriz! Yaş fark etmez; ister abi ister kanka olun, fark etmez. 😊 Şu an C# ve Unity API’sini temel düzeyde biliyorum. Eğer ilgilenirseniz veya bir...
Top Bottom