Arama sonuçları: *

1. R

EKRAN KARTI SEÇİMİ YARDIM

o zaman ben bir amd bakıp buraya atayım bakanlar yardımcı olursunuz bana :))
  2. R

i7 civarında ne var peki amd fiyat ve performans olarak
  3. R

amd daha sorunlu değil mi ya ben hem kendim sorun yaşıyorum şu an hemde çevrem de sorun yşaayn var
  4. R

bende amd var şu an çok sorun yaratıyor bana nvdia geçmek istiyorum artık o yüzden sıfırdan toplayacağım zaten bir kere alıp 6 7 sene kullanmayı düşünüyorum şu an ki pcde o süredir kullanımda o yüzden net şeyler almak istiyorum
  5. R

anakartı mı düşürmem lazım yani
  6. R

bir üst ekran kartına geçmek çok masraf çıkartıyor bana kalsa 4070 super alacaktım ama 4060 ile çok uçurum yok izlediğim testlerde o yüzden mali kısımda burdan kısmak istedim
  7. R

hangisi düşük kalmış yani anlamadım
  8. R

nasıl uyumlu olduğunu anlarım araştırdığımda uyumlu yazıyordu
  9. R

intel i7 14700k , MSI Z890 Gaming Plus WIFI Intel Z890 9200 MHz (OC) DDR5 Soket 1851 ATX Anakart bu ikisi ve palit uyumu nasıl olur sıvı soğutma yapacağım
  10. R

intel i7 14700k , MSI Z890 Gaming Plus WIFI Intel Z890 9200 MHz (OC) DDR5 Soket 1851 ATX Anakart bu ikisi ve palit uyumu nasıl olur sıvı soğutma yapacağım
  11. R

bu konularda bilgin varsa sistemi sormak istiyorum 1732461087 bu konularda bilgin varsa sistemi sormak istiyorum
  12. R

Bu modelleri kullanan ya da bilgisi olan varsa hangisini seçmem gerektiği ile ilgili yardımcı olabilir misiniz bütçe kısıtlı ama uzun ömürlü düşünüyorum
Top Bottom