Arama sonuçları: *

1. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Gta 5 eylül 2013te ps3 e çıktı. Kasım 2014te ps4 e geldi. Nisan 2015te pcye geldi. 1 yıl 7 ay sonra gelmiş pcye. Ps4ten bile sonra gelmiş. İnsanlara hayal satmayın abi. Bu oyun ps5 stoğunu eritmeden tatmin satışı yapmadan pcye gelmez. Elimizde örnekleri var. Hala 6-12 yazan insanlar var...
  2. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Zevzeklik ? Pardon. Okuduğunu mu anlamıyorsun sen ? Muhakemende bir problrm var herhalde. Yazık okuduğunu anlayamıyor
  3. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Umarım sen haklı çıkarsın. Bunu çok istiyorum. Çünkü sistemi gta6 için kurdum. 30fps oyun oynamak istemiyorum. Senin haklı çıkmanı şu muhabbette çok istememe rağmen ne yazıkki 13. Ayı bile geçeceğini söylüyorum.
  4. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Yazdıklarını okudum ve anladım. bunda bir sıkıntı yok. Fakat elimizde yüzlerce örnek varken bu oyunun kâr amaçlı 1 seneden önce çıkması mümkün değil. 1. Si ps5 stok erit uzun süre pcye çıkacak haberi çıkartma. Konsol almayacak adama bile konsol aldır. Pr yap. Sonra tam pr bitmiş her şey düzgün...
  5. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Şirketler keşke sizin gibi düşünse. Rockstar bu kadar para harcadığı bir oyunu 6 ayda pcye taşımaz. 6 ayda taşınacağını bilmek konsol alınmaz demek. Ama 1-1.5 yıldan önce çıkartmazlarsa binlerce konsol satacaklar ve pcye çıkınca konsola alanlar pcyede alacak. Şirketler kâr etmek için bu tarz...
  6. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Teşekkür ederim.
  7. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Ben 6 ay kadar kısa süreceğini hiç zannetmiyorum. Bu oyun konsol sattırmak için önce konsola çıkıyor. İnsanlar önce konsollara sonra pcye alacak. 2 kere oyun aldıracaklar. Bunun yanında piyasadaki bütün ps5 stoklarını eritip ps6 ile pcye aynı anda çıkarırlar diye düşünüyorum. Türkiyede konsol...
  8. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Kusura bakma ama sana hiç katılmıyorum. GTA gibi istisna bir oyun bütçe var ise bu tarz hamleler kabul görebilir. Açık dünya oyunlarında yapacağın şeyler sınırsızdır. Bir oyunun online olması sizlere farklı insanlar etkileşim ve rekabet verebilir ama GTA tarzı bir oyununun sana dünyada sunacağı...
  9. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Her bir kelimesine katılıyorum. Fakat piyasada gerçekten oyun yok. PS5 çıktı çıkalı şu cihazın hakkını verecek 1 tane oyun yapmadılar. PS3 ü hatırlıyor musun. Çağının ötesinde gta5 ve killzone 2-3 gibi oyunlar yaptı. Git killzone 3 oyununa bak günümüzdeki oyunlardan daha iyi grafikleri var ve bu...
  10. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Vay arkadaş ne zaman aldın.
  11. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Evet onu aldım. Bilkom garantili diye. Geldiğinde herşeyini kontrol edip doğrulayacam bakalım.
  12. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

PCyi satmıyorum ki 1788298322 41.500 tl ye bilkom garantili aldım. Açıkçası peşin fiyatına 9 taksite bölünce 5-6k fiyat farkının çok bir şey farkettiğini zannetmiyorum. Beklersen daha çok yükselecek. Hele oyunun çıkmasına yakın uçar fiyatlar.
  13. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Yüksek ihtimalle bütün kullanıcılara ps5 stoğu erittirecekler. Ondan sonra ps6 ile çıkaracaklar pcye gta 6 yı. GTA6 için kurduğum şu sistem ne yazıkkı 1.5 yıl gibi bir sürede anca gta6 ile tanışacak. 2013 te böyle yapmışlardı. Yeni nesil konsol ile PC ye sürdüler. 1.5 yıldan önce geleceğini...
  14. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

İnsanlar ps5 almaya akın ediyor. Bu durumda bir erteleme yapıp da bu kadar oyuncuyu kaybetmeye göze alabilir mi acaba ? merak ettiğim konu ise pro ile slim arasında ne kadar fark olacak. 1788297865 Şimdi görmen gerekiyor.
  15. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Cyberpunk gibi bir facia olmasında.
  16. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Merhaba arkadaşlar. İmzadaki sistemi geçen sene toplamıştım. Ne yazıkki bu sistemle GTA6 oynamak için baya bekleyecez. Bu yüzden PS5 almaya karar verdim. Proya o fiyatların verileceğini düşünmüyorum neticesinde 30 fps çıkacak bir oyun için gidip 70-80k vermek biraz savurganlık gibi geliyor...
  17. A

Ps5 Satıcısı Güvenilir mi ?

Gönderici amazon ama satıcı zitek bilişim. 1788195992 Yazdıklarınıza ek olarak sadece kutu üzerine odaklanıp lütfen ürüne güvenmeyin. Her şeyiyle ürünü kontrol edin. Geçen sene temmuz ayında yaşadığım bir problemi size atıyorum. Allah gerçekten kimseye yaşatmaz umarım böyle saçma sapan...
  18. A

umarım hocam. beklentim kutu seri numarası ve ürün seri numarası uyuşması. Bunlar uyuşuyor ve seri numarası bilkomda var ise zaten muhattabım o saatten sonra satıcı olmaz bir problemde direkt bilkom olacak. 1788195715 Türkiyede hiçbir satıcıya güvenmiyorum. Gamegarajdan sipariş verdiğim ekran...
  19. A

Daha önce alıp tecrübe eden var mı diye sordum. Ne yazıkki ülkedeki kullanıcılarda bilinçli olmadığı için internetten aldıkları ürünlere körü körüne güveniyorlar. Ben bu ürün geldiğinde seri numarasına varana kadar kontrol edecem. En azından tecrübe etmiş birisi varsa diye sordum soruyu.
  20. A

Ürün sağlam geldikten sonra yaşanacak problemler için firmayla değil de distirbütör ile muhattap olacağımız için firmanın şu boyuttaki öneminin sebebi ürünü bilkom garantili gönderip göndermeyeceği ile alakalıdır.
Geri