Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ 70K-80K Monitör Dahil Sistem Önerileri

Keşke öyle olsa hocam malum ekonomi şartları bilmiyorum bende zorlaya zorlaya toplayacam hayırlısıysa, ancak bu sistemi özelleştirmeden alsanız işlemci ekran kartını beslermi emin değilim, ssd yetersiz gelebilir size, halihazırda bulunan ram düşük ssd düşük anakart yükseltme için uzun vadede...
  2. B

Yaptım, işlemci ekran kartı için güçsüz kalıyor sanırım, hazır sistemlerde taksit olayı olmaması üzücü ancak yorumlarınıza göre bu sistemi tek tek toplamaya çalışacağım. 4070 Super düşünürken 4080 Super ilaç gibi 1732820340 Ek olarak şöyle bir kağıdımı paylaşayım kağıttaki ekran kartı ve...
  3. B

Başlıkta anlattığım gibi parçaları tek tek topluyorum açıkçası sebebi taksit var diye peşin fiyata Bilmediğim uyumlu olup olmayan parçalar hakkında size danışmak istedim önemli olan taksit olayı Ekran Kartı = RTX 4070 Ti Super N11de 35499Tl 6 Taksit Peşin İşlemci = Açıkçası bu ekran kartına...
  4. B

400m2 Ev 500Mbps İnternet İçin Router - AP Önerisi

Evim ort 380m2 tek katlı ve duvarlar baya kalın modem ac1200 sağlayıcımdan aldığım 500mbps internet ancak sağlayıcım ana modemi değiştirmeme olanak sağlamıyor modem kapı girişinde dolap üstünde duruyor en ufak bi oda değişiminde ne sinyal çekimi oluyor ne hız 5ghz çeken tek yer kış bahçesi ve...
  5. B

Çözüldü✓ Daha iyisi varmı? HP Victus 16-S0001NT 7Z4L9EA

Anladım teşekkürler hayırlı akşamlar hocam.
  6. B

Hocam önerin için çok teşekkür ederim tam nokta atışı yaptın öneriyi hem ekranı daha büyük hem kalite dediğin gibi teşekkürler tavsiyen için bunu alacağım sanırsam kronik bir sorunı yok ayrıca bunu aldığımda yapmam gereken önemli bir aşama var mı freedos geliyor sanırım bide internet üzeri satın...
  7. B

Merhaba arkadaşlar foruma yeniyim, bayadır araştırıyorum bütçe 60k bu HP Victus 16-S0001NT 7Z4L9EA kod adlı laptop iyi midir? kronik sorunları var mı daha iyisi varsa önerebileceğiniz ekranı ve diğer donanımları beni iteleyen kısım oldu eğer bunu alırsam ilk gelişinde yapmam gereken şeyleri...
Top Bottom