Arama sonuçları: *

1. cansux

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı !

Kesinlikle gta 8 bu
  2. cansux

Çözüldü✓ 5070 4k Medium/Yüksek Oyun İçin Yeterli mi?

4k orta ayarda oynamak yerine 2k ultra ayarda oynamak daha mantıklı bence görüntü kalitesi açısından
  3. cansux

AMD Ryzen 7 7800x3d Pbo ve Curve Optimize Ayarı

Kontrol et olay görüntüleyicisinden Windows günlükleri > sistem kısmından sağda filtreleme var ona bas whea seç uyarı hata önemli gibi tikleri işaretle kontrol et orada hata gormemen lazım 1-2 hafta boyunca her gün bak whea 18 ve 19 işlemci ile alakalı oluyor 1786980703 Bende testlerle...
  4. cansux

Sahte Siteye E-Devletimle Giriş Yaptım

Kesinlikle direkt tıkladım en üstte diye ismine bile bakmadan bundan sonra dikkat edeceğim
  5. cansux

Teşekkür ederim yaptım hepsini yinede gidip bi karakola şikayette bulunacağım kimlik bilgilerimi ele geçirmiş olma ihtimallerine karşın
  6. cansux

Teşekkür ederim
  7. cansux

Evet görmedim kart bilgilerimi ödeme isteyince zaten sahte olduğu fark ettim direkt kendim sağlık çalışanıyım çünkü duymuştum bu dolandırıcılığı ama salaklik yaptık
  8. cansux

Değiştirdim e devlet şifremi cihazlara baktım sadece benim cihazım var
  9. cansux

Merhaba, hastane randevusu almak için MHRS randevu al diye Google de arattım ilk çıkan siteye direkt girdim dikkatsizlik yapıp sitenin ismine falan da bakmadım. e-Devlet ile giriş yaptığımda cezanız var ödeme yapmanız gerekiyor dedi o zaman sahte olduğunu anladım ve şifremi değiştirdim bir şey...
  10. cansux

Ukrayna VPN ile uyguna FC 26 Nasıl Alınır?

Evet online oynamayı sevmiyorum bende oyunları o yüzden offline modunu almıştım
  11. cansux

Evet direkt otomatik ban yok ztn tespit edilirse Steam da banlıyor ea da tespit edilmemiştir risk yüksek ama değmez ben zaten geçen ay 12 dolara almıştım indirimde.
  12. cansux

Konu eski ama yinede söyleyeyim ea da olsa steamda olsaa epic gameste olsa böyle bir şeyi yaparsanız banlanırsınız haberiniz olsun
  13. cansux

Mouse Skatez Önerisi

Xraypad jade dot önerebilirim piyasadaki en hızlı skatelerden biridir
  14. cansux

Hangi İnternet Sağlayıcıyı Kullanmalıyım

Yerden yere bölgeden bölgeye değişiyor belirli bi iyi firma yok bizim bölgede en iyi ve stabil pingi ve interneti veren millenicom ile Türk telekom en kötüsü ise netspeed falan mesela
  15. cansux

Yardım Split Wire Discord Yüklenmiyor

Kaldırıp byedpi ile kurar mısınız ya da zapret 1786890995 Bende wiresock ile kurduğumda mesajlar yüklenmiyordu bozulmuş galiba.
  16. cansux

Ekran Kartı Tutacağı Alınması Gerekli Bi Şey mi Yardım

Alsan daha iyi olur sarkma yapabilir
  17. cansux

Hiç Bilgisayarım Olmadı Bi Tane Kasa Buldum Düşüncülerinizi Beklerim ?

Plastiği kaliteli yinede ben özelleştirme için beğendim her tuşa ayrı renk, bir sürü efekt, istediğin rengi tonu verebiliyorsun rapid trigger özelliği var zaten 8k hz mesela 10dk ayarlı 10dk tepki almayınca kendisi otomatik kapanıyor logo rgbsini sağdaki soldaki rgbleri de tuşlardan bağımsız...
  18. cansux

Elbette 1786790075 Şuanda klassegear longteng huoyun kullanıyorum onuda diyeyim karsilastirma da yaparım
  19. cansux

Atk rs7 Air aldım 5000 e başka yerde bulamadım ama çok iyi klavye yinede hem 90-100 dolar falandı yurt dışı fiyatı falan neredeyse 4200-4750₺ civarı yapıyor şuan ucuz bile zam yapmamışlar doviz arttı ya
  20. cansux

En iyisi orası yine bence satış sonrası destek konusunda direkt iade kodu veriyorlar yolluyorsun sorun varsa değişim yapıyorlar 1786789821 Evet gerçekten kaliteli en son bunu sipariş verdim kargoda gelsin bakalım
Geri