Arama sonuçları: *

1. bumin kaan

2k altı kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi olan varmı

oyun icin vs aramıyorum film video vs izlemek icin agırlıklı bi kulaklık arıyorum ama hem oyun hem video icinde önerileriniz varsa bekliyorum
  2. bumin kaan

Çözüldü✓ 1500tl kulaklık önerisi telefon/pc kablosuz

kablosuz yazmayı unutmusum kablosuz arıyorum
  3. bumin kaan

Çözüldü✓ 1500tl kulaklık önerisi telefon/pc kablosuz

hem telefonda oyun oynamak için (gecikme yapmayacak) hemde pcde dizi film vs izlemek icin bi kulaklık arıyorum jblnin 25bt kulakligi gozume carpti suanda 1400tl
  4. bumin kaan

45W Samsung Şarj Adaptörü Aldım Fakat Çok Isınıyor

bende a36 kullanıyorum iadesini sagladım sonuc olumlu olursa alıcam 1749923932 iadesini sagladım zaten spigen alıcam olumlu sonuclanırsa
  5. bumin kaan

ısınması normalse sıkıntı yok o zaman ben ısınmasından şüphelendim birazda süper hızlı şarj yapıyo zaten sıkıntı olcagını düşünmüyorum 1749851669 forumlarda...
  6. bumin kaan

https://www.hepsiburada.com/samsung-ep-t4510x-type-c-super-hizli-sarj-cihazi-45w-siyah-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00002E4E7D?magaza=helloven& bu ürünü aldım daha bugun geldi adaptor cok ısınıyo normalmi ve ürün orjinal oldugunu idda ediyo fakat cok fazla orj olmadıgına dair yorum var iade...
  7. bumin kaan

Hangi telefonu almalıyım

biraz baktım telefonlara https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a36-5g-128-gb-samsung-turkiye-garantili-74948031?magaza=cephaneteknoloji&renk=acik-gri&dahili-hafiza=128-gb bu gözüme çarptı bu fiyata veya 1 2 k ustu yada altı farketmez bunu yerine şunu al dediginiz bi telefon varmı çok oyun...
  8. bumin kaan

Çözüldü✓ Hangi sogutucuyu almalıyım sizce

iş yapmazmı sıvı sogutma 240mm de alabilirimde kasam desteklemiyo o yuzden en fazla 160mm oda gaminggen trde yok alınabilicek bu var sdc
  9. bumin kaan

bunlarda ebat olarak cok büyük o yüzden pek tercıh etmiyorum bu 2 fanlı kule tipi sogutucuları
  10. bumin kaan

gaming gen tr de iyzico kampanyası ile bi sogutucu almayı düşünüyorum sizce https://www.gaming.gen.tr/urun/564990/enermax-liqmaxflo-sr-argb-120mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu sıvı sogutucumu yoksa...
  11. bumin kaan

Tam ekrandan çıkınca ekran kartım çöküyor

cokme sdc chromede yasanıyodu ama daha yeni alt tab attıgımdada çöktü herhangi biyerden tam ekrandan cıktınmı direkt çöküyo
  12. bumin kaan

dedigin ayarı kapattım suan aynı sorun devam ederse rahatsız ederim tekrardan=)
  13. bumin kaan

dedigin ayar nerde baktımda göremedim öyle bir şey
  14. bumin kaan

oyunda hic yasamadım suana kadar film felan izlerken hangi site olursa olsn tam ekrandan cıkınca gidiyo
  15. bumin kaan

dedigin yerdede öyle bir şey goremedim hata fln şöyle bir şey var
  16. bumin kaan

8 9 dk teste soktum herhangi bi kapanma vb olmadı
  17. bumin kaan

evet sürüm 25.3.1 psudan olup olmadıgını nasıl anlayabilirim
  18. bumin kaan

ekran kardım rx6700xt işlemci r5 5600 baslıkta belirttigim gibi tam ekrandan cıkınca pc donuyo ve kendini yeniden baslatıyo başlarda driver sorunudur güncelleme ile haledilir diye cok umursamadım ama sorun 1 aydan daha fazladır devam ediyo formatta attm driveri sildim yeniden yukledm ama sorun...
  19. bumin kaan

Tam ekrandan çıkınca pc donuyo ve yeniden başlıyor

güncel zaten sildim tekrardan indirdim bug felan gibisinden formatta attm hatta aynı sorun devam ediyor
Geri