Arama sonuçları: *

1. S

Poco x7 Pro hyperos 3.0 geldi ama

Onu öğrenmenin bi yolu varmı hocam
  2. S

Poco x7 Pro hyperos 3.0 geldi ama

Beyler şimdi benim cihaz globel ve ben bu cihazı aldığımdan beri sürekli oto guncelemede olduğu için güncelleniyor şimdi onu kapatım hyperos 3.0 geldi güncellemeyi yapmak istiyorum ama imeil gidermi bilen varmi
  3. S

PC AÇILMIYOR KASADA GÜÇ VAR

Yok psu bozuk onu degistirmem lazim
  4. S

KASADA GÜÇ VAR AMA AÇILMIYOR

Sorma ya KSKSHSBSJ
  5. S

Bi onceki collarmasterin 550 wtydi buda fury 750 wtdi buda gitti tavsiye icin sagol 1735838965 ege psuya baktim adamlar eskiden bu psuya c4 memei yapmislar görünce guliyimmi agliyimmi napcagimi sasirdim
  6. S

Deneyim 1735837303 Ramleri cikarip silip geri taktim sonra power kablosunu takarken psu ciz etti sanirim psu bozulmus yine 1735837549 Neden psu bozulurki hic bi sorunu yoktu bu 2. Psu degistirisim
  7. S

Knk denedim oda olmadi simdi 1735836347 Nasil yani knk biraz daha aciklarmisin 1735836469 Psu daha degiseli 1 2 ay oldu daha once kabloda bir sıkıntı varmiş psuyu bozmustu yenisi aldim kabloyuda yeniledim 1 2 aydir hic bir sorun yoktu aksam bir açayim dedim bir baktim calismiyor
  8. S

Tak cıkar yaptım hiç bisey olmuyor ama
  9. S

Evet montajlı
  10. S

1735835933 Napcam beyler yardım edin
  11. S

Rtx 4070s kartına ve kaç waat psu lazım?

650 w yeter ama ilerde yukseltme yapcaksan 700 veya 750 daha iyi olur ayrica bütçen varsa 8×2 yerine 8×4 veya 16×2 ram al
  12. S

PC AÇILMIYOR KASADA GÜÇ VAR

Kasada guc var ama pc acilmiyor sorunu nedir ? 1735834538 Kulaklikdir klavyedir mousdur kasaya bagli hersey calisiyor ama kasanin guc tusuna bastigimda hic bisey olmuyor
  13. S

KASA FANLARIM ÇALIŞMIYOR ACİl

Ekran degil kasa direk acilmiyor ama kasaya bagli her sey calisiyor
  14. S

Rami cikaramiyorum 2 tarafta mandali oldugu icin ekran kartinq takiliyor
  15. S

Knk sana bir soru daha aksam eve geldim simdi pcnin basina oturmaya pc calismiyor pcye bagli her sey calisiyor kulaklik klavye vs. Ama pc yi acmats cqlistigimdq hic bir hareketlilik olmuyoe
  16. S

Yinede yardımın için sağol
  17. S

Knk ben galiba dogru yeri buldum ama tak cikqr yapsamda olmadi gene
  18. S

Biostar h610mh
  19. S

Knk cahiliğime ver ana karttaki hangi kablo fan kablosu
  20. S

Kasa fanlarinı sökmeden temizledim ama elim bi kere yanlislikla anakartaki fan yerine carpti ondan olabilirmi
Geri