Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ Fifa 24 xbox gamepadimi görmüyor

beyler xbox kolu pcde en uyumlu çalışan kol yaaa (o sırada dümdüz xinput kol olmaktan başka bi özelliği olmaması)
  2. G

Çözüldü✓ Aula F75 yardım lazım

fn+w yap
  3. G

Kredi kartımdan habersiz 10 bin tl para çekildi

nereden indirdiğine göre değişir bilmediğin şeyler indiriyorsan içinde rat olabilir
  4. G

Monitör tercihi için yardım

itopyadan alınabilir taksit dert değilse sanırım dey bilgisayarda itopya ama emin değilim
  5. G

Kredi kartımdan habersiz 10 bin tl para çekildi

Pcde korsan yazılım bilmediğin indirmeler yapıyorsan rat yiyip bilgilerini patlattırmış olabilirsin
  6. G

Beyaz Aula F75 Sistemimde Çok Sırıtır Mı?

siyah keycaps alırsın wraithten sırıtmaz 👍
  7. G

PS5 STANDART 1 TB 2 KOL

pc topla
  8. G

Klavye Önerisi Düşük Fiyatlı

çinde tutmadı değil çin pazarına 1000 üret diye sipariş geliyor adamlar atıyorum 11bin üretiyor diğer 10 bini düşük karla temudan satıp sürümden kazanıyor bu da tam olarak mass production ama sen ne mass ne production ne demek bilmiyorsun aç googlela
  9. G

Öneri Aula f75 mı reddragon k617 mi

Aula F75.
  10. G

şu klavyenin steelseries logi klavyelerinin yüzde 85 90ından iyi olduğunu bu adama nasıl anlatcan ki mesela 1732648357 ellerinde kalan ürünler; 30bin satış 1732648398 gamepower daha berbat yerlerden ürün getirtiyor haberin olsun. Aldığın klavye ennn dandik switchleri kullanıyor hotswap bile...
  11. G

bende dostum da bu kadar bityeniği aramaları cok aptalca aynı üreticiden rampage ürün getirip marka basınca yalamadıkları yeri kalmıyor
  12. G

Yardım Apex modelinde bi sıkıntı varmı

bu asıl ilk stoklarda oldu diye biliyorum
  13. G

300 liraya aliexpresste eyooso z11 de sattılar demek ki oluyormuş dostum bazen buna mass production diyoruz
  14. G

senin bilgi maks bu kadar işte
  15. G

Yardım Apex modelinde bi sıkıntı varmı

ellerinde kalan alt model kasasına koymuşlar
  16. G

yok bozulmayacak ağladın trden almış olup 1.5 senedir kullanan arkadaşım var
  17. G

Aula F75 stokları yenilendi! 🔥

şimdi iptal et
  18. G

Tüm forum aldı kanka şu an bundan başka bi seçim yapmak harbi enayilik olur
  19. G

Aula F75
  20. G

Çözüldü✓ ATK Blazing Sky F1 Pro Max için grip tape önerisi verin

kaldırır kanka arkada 64536456 program açmazsan valorantta falan her türlü kaldırır
Top Bottom