Arama sonuçları: *

• Users: Vidor
  • Order by date
  1. Vidor

Epic gameste Cashback veren uygulamalar

Evet var. Bende zaten fiziksel yok ve Paycell, Turkcell'in. En son patlayacak ön ödemeli kuruluşlardan yani.
  2. Vidor

Epic gameste Cashback veren uygulamalar

Paycellde 500/100 veya 1000/200 var. https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kart-ile-epic-gamesde-200-TL'ye-varan-hediyeler
  3. Vidor

Getir Finans 10000 TL Yatırarak 500 TL Kazanmak

Şimdi yaptım teşekkürler. Eskiden bankalarda bu tarz kolay kampanyalar çok oluyordu ama eski kampanyalardan eser yok.
  4. Vidor

❌İndirim Bitti! Getir Finans İlk Kayıtta 500 TL Hediye

Ref veririm umuduyla şöyle başlıklar açma olayı bitmeli bence. O zaman her bankanın yeni kullanıcıya 1000 lira veya daha fazla para verdiği kampanyalar var.
  5. Vidor

🔥İndirim Algida Dondurmalarda 400/200 İndirim Trendyol Go - A101

Algidanın plombir ve cevizli tarçınlı chunkiesini alıyorum diğerleri kötü bence. Migrosun algida indirimiyle uyguna geliyor.
  6. Vidor

❌İndirim Bitti! Logitech F310 Gamepad 534,47TL

Bence bunu alacağınıza çakma ps4 kolu alın daha iyi.
  7. Vidor

🔥İndirim Obilet Garantili olanlar 1000TL indirim

Garantili olurken başta kod girilmiyor.
  8. Vidor

🔥İndirim Obilet Garantili olanlar 1000TL indirim

garantinin bundan daha iyi yeni müşteri kampanyası var, örn davet edene 1250, davet edilene 1250 bonus.
  9. Vidor

❌İndirim Bitti! Logitech F710 Kablosuz Gamepad 🔥999₺

En büyük pişmanlığım 2022de 550 liradan logitech f310 almaktır.
  10. Vidor

🔥İndirim Bisküvi, Kek, Gofretlerde Aynı Üründen 2 Al 1 Öde!

Sepette getirme ücreti görünüyor ama tarih ve aaat seçme kısmında ücretsiz yazıyor. Belki sizde de öyledir.
  11. Vidor

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Ben hatalı fiyattan ürün alınca iptal ediliyor ama ben almayınca alanlara teslim ediliyor. Neyse alanlara h.o
  12. Vidor

Yardım AOC 24G42E piksel sıkışması sorunu

Tşk. Sanırım öyle yapacağım.
  13. Vidor

Yardım AOC 24G42E piksel sıkışması sorunu

Arkadaşlar merhaba, aoc 24g42e monitörümde siyah ekranda 5 adet piksel sıkışması farkettim veya ben piksel sıkışması zannediyorum. 2 adet yeşil 2 adet kırmızı ve 1 adet de turuncumsu pikseller bulunmakta. Saatlerce jscreenfix denedim ama işe yaramadı. Kullanımı olumsuz etkilemese de ileride...
  14. Vidor

🔥İndirim IPad 11 inç 128GB Demo Açık Kutu 13.499₺(Vakıf like kartlılara özel 15bin üzerine 2500tl indirim)

Başlıktaki fiyatın sadece vakıf banklılara ait özel bir kredi kartından hesaplanması olmamış.
  15. Vidor

GARANTİ BBVA 25 BİN TL BONUS KAMPANYASI

forumun düşmanlığı ref dogluğuna.
  16. Vidor

❌İndirim Bitti! Enshall süpürge sepette 2 adet 1140

sagol abi 50tlye cok ihtiyacim vardi.
  17. Vidor

🔥İndirim 51.150TL HP OMEN RTX 5070 Ryzen 9-8940HX 32GB RAM 2TB SSD 240Hz

Belki trendyol kupon verir diye aldım. Ararlarsa da açmam :D
  18. Vidor

🔥İndirim Amazon | Günlük ihtiyaçlarda 3 al 2 öde ve 4 al 3 öde kampanyası

Ağır metal Almanya'dakilerde tespit edilmiş. Türkiye'deki barillaların çoğunu filiz makarna üretiyor. (barilla sonradan filizi satın almış ama bizdekiler boluda üretiliyor.)
Geri