Arama sonuçları: *

• Users: Vidor
  • Order by date
  1. Vidor

Yardım Amazon veya Hepsiburada Satıcılı Telefon Almak

Sorunsuzca Hepsiburada satıcılı s23 ve Teknosa web sitesinden Teknosa satıcılı iphone 13 aldım.
  2. Vidor

Sizi en çok etkileyen hikayeli oyun nedir?

Soma.
  3. Vidor

Sistemim ne kadar eder?

Hocam 1-2k daha yükseğe gitmez mi
  4. Vidor

Sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar merhaba, 2021 yılında aldığım, faturası da bulunan sistemim ne kadar eder? İşlemci: Ryzen 5 3500 Ram: G.Skill 16GB(2x8) DDR4 Anakart: Gigabyte B450M SSD: Kingston 240GB Ekran Kartı: MSI GeForce GTX 1650 Kasa: PowerBoost X58 650W
  5. Vidor

Turkceli kandirabilir miyim

Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kez faturanın ödendiği banka ismini sordular. En çok bu soruda afallamıştım. Bunun yanında hat sahibinin TC no, babaannenizin isim ve kızlık soyadını da bilmeniz gerekebilir.
  6. Vidor

Turkceli kandirabilir miyim

Hat babamın üzerine ve 20 yaşındayım. Yıllardır hat işlemlerimi kendim arayarak hallediyorum, elbette sordukları soruları doğru cevaplayarak.
  7. Vidor

Bu Laptop alınır mı?

https://www.pazarama.com/acer-nitro-v-15-anv15-51-intel-i5-13420h-8gb-1tb-ssd-rtx4050-156fhd-ips-144hz-freedos-tasinabilir-bilgisayar-nhqnbey003-p-4711121743726?magaza=mediamarkt Edit: Ekran kartı max 75W'a kadar çıkabilmekte.
  8. Vidor

Yardım Roblox sizce açılırmı? açılmasını beklemek mantıklımı?

Linkini attığım habere göre en azından yetkililer ile temas halindeler. Yine de yakın zamanda açılabileceği veya kesinlikle açılabileceği garanti değil. https://m.doviz.com/haber/gundem-haberleri/uraloglu-roblox-ve-discord-engelindeki-son-gelismeleri-duyurdu/760795
  9. Vidor

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Pro için yeni link atar mısınız?
  10. Vidor

10 tane 70tllik kupon verdi siz nasıl başardınız? :(
  11. Vidor

700tl'ye alanlar yeni telefon numarası ile mi hesap açıyor yoksa mail ile mi?
  12. Vidor

TEMU ALIŞVERİŞ APTALLIĞI

Bu taktik ile ilk kez dün sipariş verdim. Umarım iptal etmezler.
  13. Vidor

TEMU ALIŞVERİŞ APTALLIĞI

Hayır. Siz önceden sepetinizi hazırlayın sonrasında anlattığım şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz.
  14. Vidor

TEMU ALIŞVERİŞ APTALLIĞI

Ben daha dün gece yaptım. Mobilden google'a "temu led" yazıp aratıyorsunuz. Sonra alışveriş kısmına tıklayıp çıkan herhangi bir temu sonucuna tıklıyorsunuz. Ekte ilk görseli ekledim. Buna tıkladıktan sonra temu app'ten ikinci eklediğim görselden sağ altta yuvarlak şekilde olan sepet işaretine...
  15. Vidor

İnceleme Daha minimalist bir hayat, sadece "Apple Watch" ile yaşamak

Hocam merhaba, hayatımın hiçbir döneminde akıllı saat kullanmayı düşünmedim ancak yazınız, beni akıllı saat almaya itti. Çünkü ben de mevcut ekran süresinden şikayetçi birisiyim. Kendime en uygun akıllı saati bulmak için araştırmalara başlayacağım. :D
  16. Vidor

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

As. İlk sayfaya günceleme yapar mısın? Süreci okuyalım.
  17. Vidor

attack shark x11 alınır mı? kargoda sorun olurmu

Konu hortlamışken yazayım :D Attığınız linkteki üründe mouse değil, mouse'un üstündeki çıkartmalar satılıyor. Belki paylaşım yapıldığında linkte gerçekten mouse satılmış olabilir.
  18. Vidor

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

https://shop.connectgame.com.tr/search?q=easysmx&options%5Bprefix%5D=last fiyatlar maalesef beklentinin üzerinde.
  19. Vidor

İtemsatış God Of War Ragnarök alınır mı?

Benim arkadaş tlou ve ragnarök'ü bu siteden alıp oynadı ama satıcısı farklıydı diye hatırlıyorum.
  20. Vidor

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Connectgame'de easysmx kolları satılacak bilginiz olsun. Henüz stoklara eklememişler ama easysmx ile konuştum 16 Aralık civarı ürünleri yollamışlar.
Top Bottom