Arama sonuçları: *

1. Mesut Çevik

1 saat buradayım dilediğinizi sorun cevaplayayım

Hoş bulduk dostum :) çok güzel düzenlemişsiniz elinize sağlık. Hayırlı olsun. 1588876900 Eyvallah kardeşim :)
  2. Mesut Çevik

OC işini uzaktan komutla yaptırmam :) Bu iş biraz bilgi işi. Kapanır açılmaz sistemin sonra pişman olursun. 1588844937 Eyvallah iyiyim sağol :) 1588844952 Dostlar, katılım için teşekkürler :) Ben kaçar
  3. Mesut Çevik

Custom Sıvı Soğutma dendiğinde Levon'u tek geçerim https://www.youtube.com/channel/UCYoVFIBpw0gA4mCTryktU6Q Bu soruyu ona sor daha iyi cevap bulamazsın :) 1588844109 RAM uyumsuzluğu, ekran kartındaki bir problem veya benzeri bir çok şey buna neden olabiliyor olabilir. Bir şey demek zor.
  4. Mesut Çevik

Kullanmadım bu kasayı. Bir kasaya uzaktan bakıp iyi ya da kötü demek imkansız :)
  5. Mesut Çevik

Performans farkı o kadar fazla ki ben olsam sürüyü filan görmezden gelirdim.
  6. Mesut Çevik

Apacer yılların markasıdır :) Fakat RAM alırken kullandığınız sistem ile uyumlu olup olmadığına emin olun. Özellikle AMD işlemcili sistemlerde AMD Ryzen logosunu arayın. 1588843398 Güvenilir bir yerden alınıyorsa tabi ki mantıklı. 1588843559 Dizüstülerde, masaüstü sistemlerdekine benzer...
  7. Mesut Çevik

Bende bir AMD 2500X olsa 1650Ti'dan üstünü o sisteme takmazdım. RTX isteniyorsa da en fazla 2060. 1588843262 İyi çocuktur severiz. 1588843285 Haziran ayından önce herhangi bir duyuru olacağını sanmıyorum. Bu gidişle Eylül ayına bile kalabilir.
  8. Mesut Çevik

Düşük bütçeli sistemlerde AMD işlemci ve anakart seçimi gelecekte işlemci upgrade'i için şans tanıyor. Intel'de ise bu konu çok kısıtlı.
  9. Mesut Çevik

Türkiye'de bir şeye ihtiyacınız varsa hemen alacaksınız yoksa fiyatı artar. İhtiyaç yoksa da parayı altına, dolara koyup bırakacaksınız yoksa değeri düşer. Ben kendimi bildim bileli bu böyle. Intel mi AMD mi kısmında aynı bütçe ile AMD tarafında çoklu işler için daha iyi sistemler...
  10. Mesut Çevik

RX serisinin RTX ile alakası yok daha bir önceki 1000 serisi ile anca yarışıyorlar. 1588842725 Sen bir yüzünü yıka açıl.
  11. Mesut Çevik

Cooler Master kendine münhasır özel bir firma. O neyi ne zaman isterse öyle, o zaman yapar :D
  12. Mesut Çevik

Her modelin kendine göre bir performansı ve fiyatı var. AMD şu anda girişten, tepeye her kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Bir işlemci modeli satışı düşerse bir diğeri yükselir. 1588842374 Nvidia RTX ailesi 2018'de tanıtıldı. Adamlar hala rakip olamadılar ve Nvidia yeni kartların lansmanına...
  13. Mesut Çevik

Fiyat / Performans ürünü alacaksan AMD şu anda en iyi seçim. En ucuz anakartına bile 16 çekirdekli işlemci takılabiliyor. Yani baist bir şey alıp ileride geliştirme şansın var. Ben kendime ürün alırken markaya filan takılmam. İşlemciye uygun, en düşük fiyatlı ürünü seçerim hep :) Size de...
  14. Mesut Çevik

Beklentileri karşılar mı derken? Ryzen 3000 ailesi işlemcilerin neler yapabildikleri ortada zaten :) Şimdi gözler Zen 3 mimarisinde. Büyük ihtimalle AMD'nin liderliği kesin olarak ilan ettiği nokta orası olacak. Şu anda Ryzen 3000 ailesi de fiyat/performans olarak çok iyiler.
  15. Mesut Çevik

Çok basit bir arama ile bu konuda fikir sahibi olabilirsin https://mstcvk.com/26 1588841484 Üretim başladı, şu anki üretim talebi karşılayacak düzeyde. Sorun ulaşımda. Uçuşlar hala çok az ve Hong Kong limanı karışık. Bu yüzden şu anki sorun sevkiyat sorunu üretim değil, üretilen ürünlerin...
  16. Mesut Çevik

Fake is Everywhere
  17. Mesut Çevik

Endeks Bilişim getiriyor diye biliyorum.
  18. Mesut Çevik

Başlık çok açık etkinlik 11:41'de başladı 12:41'de bitiyor.
Geri