Arama sonuçları: *

1. O

Prime95 testi sırasındaki bu değerler normal mi

tamamdır , çok teşekkürler.
  2. O

PTC (CPU) değeri normal mi peki, test haricinde de 95 derecede
  3. O

evet stok fan var üstünde 1621256833 bazen pc restart atıyor acaba termal macunla alakalı olabilir mi ya da fan ile binde bir yaşıyorum bu durumu, restart tan sonra olay görüntüleyicisine baktığımda, çok önemli bir donanım hatası oluştu diye bir hata gözüküyor
  4. O

Bana pek normal değil gibi geldi de. Eğer normal değilse ne yapmam gerekiyor.
  5. O

Olay görüntüleyicide böyle bir hata var

Oyun oynarken birden pc restart attı kendine. Bİrkaç gündür böyle. Hiç yaşamıyordum böyle şeyler. Olay görüntüleycisine baktım böyle bir hata var. Ne anlama geliyor ASUS Prime B450-PLUS AMD B450 soket AM4 Ryzen™ DDR4 4400MHz (O.C) M.2 anakart RAM: Crucial 8 GB Ballistix sport LT gray DDR4...
  6. O

İşlemci sayısını sona getirirsek işlemcinin ömrü kısalır mı?

Gelişmiş işlemci seçeneklerinden işlemci sayısını sona getirirsek işlemcinin ömrü kısalır mı? Herhangi bir FPS sorunum yok ama bunu yapınca daha yüksek FPS alındığı söyleniliyor.
  7. O

Oyun oynarken bilgisayarım restart attı, (ilk defa yaşadım )

2 yıldır ilk defa böyle bir şey yaşıyorum çok ilgincime gitti , ss e bir yorumunuz yok mu ? 1616685917 GPU test yaparken işlemciye de max zorluyor mu başka bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa
  8. O

Mavi ekran almadım direkt res attı
  9. O

MSİ GTX 1650 , AMD RYZEN 5 2600X 3.60 , 8 GB 2400 MHZ BALLISTIX RAM, ASUS PRIME B450 +, güç kaynağını bilmiyorum :D
  10. O

Restarttan sonra , olay görüntüleyicisine baktım , böyle bir hata gördüm , neden böyle bir şey olmuş olabilir ?
  11. O

Bilgisayarım rrrr rrr diye sesler geliyor (sanki bir şey birşeye sürtüyor gibi)

son 1 aydır çıkıyor , baştan arasıra çıkıyordu bu ses , bu aralar daha fazla tekrar etmeye başladı GTX 1650 8 GB BALLISTIX RAM AMD Ryzen 5 2600X 240 GB SSD PSU fanıyla vb neyle alaklı olabilir yardımcı olabilir misiniz ?
  12. O

Masaüstümde debug diye bir metinbelgesi oluşuyor , ne yapmalıyım?

sfc /scannow bunu cmd yazdığımda: You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility. böyle diyor ne yapmalıyım
  13. O

nvidia denetim masası ayarları yok sadece fotoğraftaki yazılar var

yanıt beklerken pc yi yeniden başlatayım dedim siz de aynısını yazmışsınız oldu, teşekkürler
  14. O

27 ekran duvara asılabilen HDMI olan,75 hz (ms farketmez) HD bir monitör arıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

75 hz olmasa bile bir link atarsanız sevinirim max 900 tl
  15. O

Bir monitör alacağım ama bunu duvara asmak istiyorum , bir aparat satın alarak duvara asabilirmiyim bu monitiörü , monitörün linkini yazdım

Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Monitör...
Top Bottom