Arama sonuçları: *

1. K

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Hesap açtım ama reklamlardan vermedi ürünü. Vazgeçip Facebook'ta dolaşırken rastgele reklam gördüm 104,99 tıkladım siyah verdi. 732.52 TL toplam.
  2. K

🔥İndirim Scythe Fuma 3 İşlemci Soğutucu 1.979TL

Senelerdir kullanıyorum on numara soğutucu.
  3. K

🔥İndirim Msi G244PF E2 180HZ 1MS Pivot IPS Monitör 4.199 tl 🔥

Ulan kaçırdık gene ya, pivot monitör lazımdı ikinci monitör olarak düşünüyordum. 1736756945 Tekrar deneyin şimdi oluyor
  4. K

🔥İndirim BİM PROTEİN OCEAN 30 SERVİS 700 LİRA

Bu mantıkla tavuğun bok yiyerek ürettiği yumurta da bir işe yaramaz. Onu da yeme.
  5. K

🔥İndirim ViewSonic VX2479-HD-PRO 24" 1ms 180Hz (HDMI+Display) FreeSync FHD IPS 3.799tl

oyun oynarken yanda dizi, film izlemek için ikinci bir monitör istiyorum ama bulamadım bir türlü uyguna. beklemekten sıkıldım alacağım sonunda açılan konulardan birini.
  6. K

🔥İndirim Altus AL 4933 Es Espresso Makinesi 2.249 TL

Almamalıyım, zaten işyerinde içiyorum. Evde de içmeyivereyim. Durduk yere iki bin çıkmasın şimdi cepten. Düşerse belki nespresso makinesi alırım.
  7. K

❌İndirim Bitti! Rampage CLAW TKL Red Switch Mekanik Klavye 🔥799TL🔥

O eski aulalar güzel atlara binip gittiler. Klavyenin membranına, fırsatın ılığına kaldık.
  8. K

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Q21i NC Beleş 1199TL

Faydalandım, teşekkürler. Şu indirimler bitmeden güzel bir de hoparlör çözsem iyi olacak.
  9. K

🔥İndirim Anker Soundcore H30i 800₺

Nays ile 740'a geldi. Teşekkür ederim ama yorumlar gözümü korkuttu. Kulaklar biraz büyük bizi rahatsız eder mi acaba? İade mi etsem?
Top Bottom