Arama sonuçları: *

1. U

Öneri Kulaklık veya mikrofon önerisi

şuanlık SteelSeries Arctis 7+ düşünüyorum önerdiğiniz kulaklık bütçemi çok fazla aşıyor hocam belirttiğim fiyat bandında önerebilirseniz sevinrim
  2. U

hocam fifine a6v den memnun musunuz acaba ikinci el a8 ile sıfır pd200x ile arada kaldım bende
  3. U

Merhabalar 5k bütçem var kararsızım kablosuz güzel mikrofonlu kulaklık mı alsam yoksa 2500 TL'ye maono pd200x alıp geri kalan parayı tutsam mı sizin öneriniz ne olurdu
  4. U

Mobil Etkin Noktaya bağlanamıyorum

Merhabalar öncelikle bugün çift bandlı wifi adaptörü aldım driverlarını kurdum mobil etkin noktayı aktif ettim fakat telefonum bağlanmadı nasıl çözebilirim acaba Ürün Linki
  5. U

Sistem Toplama Veya Hazır Sistem Öneri

Arkadaşlar iyi forumlar şu anda hazır sistem alma aşamasındayım fakat şikayetvardaki şikayetleri okudukça kendim e ticaret sitelerinden toplamaya daha yakınım taksitle alabileceğim için 40bin bütçem var Ekran kartı NVİDİA işlemci AMD olursa sevinirim
  6. U

Sistem toplama yardımı

Selam arkadaşlar bu hafta içerisinde sistem almayı düşünüyorum hazır sistem veya peşin fiyatına taksitle alabilecegim sistem önerebilir misiniz? veya toplayabilirmisiniz acaba bütçem en fazla 45kya kadar cıkabilirim Ekran kartı NVİDİA işlemci AMD olursa sevinirim
  7. U

Gaming Gen EG-4070 Sistem Alınır mı?

ekran kartında nvidia işimi gördüğü için nvidia bakıyorum hocam yoksa dediğiniz gibi 7800xtli sistem benimde aklıma yatmıştı 1733851084 2025’i beklersek yandık hocam gelecek zamlarla biraz daha zora girme ihtimali var
  8. U

tamamdır hocam sağolun dediğiniz gibi kasayı fsp yapıp almayı dusunuyorum
  9. U

tamamdır hocam peki sizin bildiğiniz 4070li hazır sistem var mı acaba en fazla 37k olabilirse sevinirim
  10. U

Merhabalar bu sistemdeki işlemciyi 7600 yapıp ssdyi de Lexar NQ790 yapıp almayı düşünüyorum fakat kasanın içindeki psu dan endişeleniyorum hiç duymadım adını sorun cıkartır mı sizce Sistem
  11. U

Hazır Sistem Tavsiyesi

teşekkürler söylediğin için[/MEDIA]
  12. U

Hazır Sistem Tavsiyesi

2024 bitmeden almayı planlıyorum bu sefer 2025 te gelecek zamlarla daha uçuk fiyatlara çok yüksek ihtimal uyguna bulursam direkt alırım yuksek ihtimal
  13. U

Hazır Sistem Tavsiyesi

planım elden yarısını verip geri kalanı taksit yapmak belki bir ihtimal çıkabilirim tavsiyeniz için teşekkür ederim hemen bi üstteki attığım sisteme bakma şansınız var mı acaba
  14. U

Hazır Sistem Tavsiyesi

anladım hocam bu sistem nasıldır acaba https://www.gaming.gen.tr/urun/352917/gaming-dual7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#reviews
  15. U

Hazır Sistem Tavsiyesi

watmann hatası veya yazılımsal sorun olur mu sizce
  16. U

Hazır Sistem Tavsiyesi

tamamdır hocam ben yine takip edeceğim indirimleri teşekkürler şimdiden Amd sistem alırsam bi kaybım olur mu peki forumlarda baş ağrıttıklarını duymuştum
  17. U

Hazır Sistem Tavsiyesi

hocam teşekkürler öncelikle peki ya bu aralık ayının sonuna doğru bir kampanya gelir mi acaba bilginiz var mıdır
  18. U

Hazır Sistem Tavsiyesi

tabi ki https://www.gaming.gen.tr/urun/175656/mesut-cevik-mc4-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-d6-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/
  19. U

Hazır Sistem Tavsiyesi

Uğraşıp topladığın için teşekkürler reis okuduğum forumlarda 4060ti çöp kart dedikleri için çok kafam karışt4070li sistemı gaming gen de 4070li sistem var 36kya şuan 4060ti 16 gb olan versiyonunu alsam ileride sıkıntı yaşarmıyım acaba bir bilgin var mıdır şimdiden teşekkürler
Geri