Arama sonuçları: *

1. frozen_

25.000 TL telefon önerisi

Arkadaşlar 25.000 TL bütçem var. 120HZ ve üzeri android bir telefon bakıyorum. Bataryası 5000MAH üzmeyeceğini düşünüyorum. İşlemcisi de iyi olsun arada bir oyun oynarım ama kamerası şuanlık biraz daha öncelikli gibi yani kamerasının bir S24FE gibi olmasını istiyorum. Tüm markaların önerilerine...
  2. frozen_

Ev için barfiks barı önerisi.

teşekkürler
  3. frozen_

dostum emin misin çıkmayacağından
  4. frozen_

Dostum, koridor barfiksi bence de kapı barfiksinden daha mantıklı. Kapı barfiksi kapıyı mahvediyor.
  5. frozen_

Selamlar, ben evde kullanmak için barfiks barı arıyorum. Kapı arası olmasın. Kapı aralarımız uygun değil çünkü tahta. Koridor barfiksi de pek istemiyorum. Direkt olarak yerden destek alan ve sallanmayan f/p bir şey arıyorum. Teşekkürler.
  6. frozen_

F/P Oyuncu veya Ofis Koltuğu Önerisi

Hocalarım peki kaliteli, rahat ve kumaş bir oyuncu koltuğu öneriniz var mıdır?
  7. frozen_

Hocam xrive tarsus rahat mı, oyuncu koltukları daha mı rahat?
  8. frozen_

Bütçem 9K. Ama ne kadar fp olursa benim için o kadar iyi bu yüzden ucuz ama iyi koltuklarsa önerebilirsiniz. Kumaş, kaliteli ve rahat bir koltuk arıyorum. Tüm önerilere açığım.
  9. frozen_

Steam 87 GB Gözüküyor

Teşekkürler konu çözülmüştür.
  10. frozen_

Steam 87 GB Gözüküyor

Revo uninstaller. CS2 var ama onu ayrı olarak gösteriyor. 56GB olarak. O da steamin kapladığı depolama alanına dahil oluyor mu?
  11. frozen_

Steam 87 GB Gözüküyor

Selam. Depolama alanım az kaldığı için bazı uygulamaları silecektim ama steam'in neden 87 GB gözüktüğünü anlayamadım.
  12. frozen_

Çözüldü✓ 500-600 mouse pad önerisi

Hocam o zaman klassegear sitesindeki küçük baskı hatalı mousepadler var. 600TL civarına düşüyor hatalardan dolayı. Onları alabilirsiniz, ben baskı hatalı amam diyorsanız da https://www.klassegear.com/products/klasse-pro-gaming-mousepad?variant=41649945509978
  13. frozen_

Çözüldü✓ 500-600 mouse pad önerisi

Hocam klasse longteng huoyun alabilirsiniz. Kendimde kullanıyorum https://www.trendyol.com/klassegear/onibushi-longteng-huoyun-special-edition-480x400x4-mm-e-sports-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-334824385?merchantId=378119&boutiqueId=61 Veya ESPTiger modellerine bakabilirsiniz...
  14. frozen_

F/P Direnç Bandı Seti Önerisi

Selam arkadaşlar, ben evde spor yapmak için direnç bandı seti almayı düşünüyorum. Aklımda Decathlon'da satılan bu set vardı ama fiyatı tuzlu gibi geldi. https://www.decathlon.com.tr/p/direnc-bandi-seti-3-adet-15-kg-25-kg-35-kg/_/R-p-344563?mc=8785433&c=MAV%C4%B0_TURUNCU_SARI Ayrıca bunlar için...
  15. frozen_

Mouse varken mouse alınır mı?

Biriktirin hofcam parayı arkaşın dediği gibi 500TL geri ödeme ile R1 SE alabilirsiniz.
  16. frozen_

Maksimum 2 k mouse önerisi

Hocam ben yapı kalitesi ve yaşanılan sorunlara göre de önerilerimi yazıyorum. M3 Pro Max pek bir bilgim yok ama üzmeh diye düşünüyorum. swarcowun videosuna bakabilirsiniz.
  17. frozen_

Maksimum 2 k mouse önerisi

Yanlış yere atmışım hocam:)
  18. frozen_

Hocam hemen hemen yanı biraz daha iyi sadece. Bence para biriktirin biz size öneri yaparız.
  19. frozen_

Hocam bütçelerdeyseniz. Şu anlık almayın biriktirin parayı. Öyle alın.
  20. frozen_

bence alınabilir scyrox v6 öneririm. Claw tutuyorsan v8. 125 hz fps oyunu oynuyorsanız çok düşük. Sadece HZ den dolayı değil o mouseun sensörü de kötü. 60 IPS - 20G hızlanmaya sahip cidden kötü değerler. Bütçeniz kaç tl mouse önerelim.
Geri