Arama sonuçları: *

1. 1

Bulaşık makinesi öneri ?

Teşekkürler hocam ilk fırsatta bakacağım 1771230713 😂 hocam öyle de anneme alacağım o yüzden biraz fikir almak istedim 1771230735 Sağolsun hocam bakacağım 1771230757 😂 kalite
  2. 1

Bulaşık makinesi öneri ?

Arkadaşlar merhaba bulaşık makinesi alacağım bütçe 15.000-20.000 arası önerilerinizi bekliyorum
  3. 1

Öneri Apple Watch alınır mı ?

Teşekkür ederim öneriniz için hocam
  4. 1

Hocam bana taksitli lazım ya
  5. 1

Hocam Apple Watch düşünüyorum düşünceleriniz için teşekkürler 1770196640 Tamam hocam sağolun
  6. 1

Selamlar arkadaşlar Apple Watch istiyorum ama mantıklı bir harcama mı bilmiyorum iPhone 14 pro max kullanıyorum bütçe taksitli olursa 20kya kadar çıkabilirim ama arkadaşım aklımı çelmeye çalışıyor gerek yok pahalı spora gitmiyorum uyku takibini çok önemsemiyorum diğer seçeneğim de 3d yazıcı...
  7. 1

Yardım Kulakiçi kulaklık önerisi

Selamlar arkadaşım kulaklık alıcak bütçe sınırlaması yok dedi suya tere dayanıklı olsun yere düşünce hemen parçalanmasın anc desteği olsun istiyor önerilerini bekliyorum
  8. 1

Yardım Sistem nasıldır arkadaşlar ?

Arkadaşlar lütfen saçmalamayı bırakın, üyelik tarihime, mesaj sayıma ve mesajlarıma bir bakın isterseniz ondan sonra yorumunuz kendinize kalır, arkadaşıma sistemi önermediğim halde sormamda ısrar etti ben de sordum yardımcı olursun ya da olmazsın bu senin tercihin, ama boş yoruma da katlanamam...
  9. 1

Arkadaşlar öneriniz varmı peki kasa için bütçe 45.000 ₺
  10. 1

https://ty.gl/ofxsrolpsu2da Arkadaşlar merhaba arkadaşım bu sistemi almak istiyor sadece cs ve valo oynayacakmış sizce nasıl öneri ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  11. 1

Yardım Kilo aldırıcı protein tozu önerisi

Sağolsun hocam önerileriniz ve bilgileriniz için .
  12. 1

https://www.ssnsports.com.tr/ssn-sports-style-nutrition-gainzilla-mass-gainer-5000-g-cilekli-dondurma?srsltid=AfmBOoq77VkpF9N6VdAjlDcgC9ZSnk8e1kGZecJY9nNfSGSgDC4cBjI0 Arkadaşım bunu önerdi
  13. 1

Selamlar arkadaşlar 1.80cm 70kg bir bireyim dışarıdan çok zayıf gözüküyorum 10-15kg eksiğim var nasıl kendime çok zarar vermeden kilo alabilirim hangi protein tozunu ya da başka tozları önerirsiniz(öneren olursa spora gidemem maalesef) Yardımcı olursanız çok sevinirim
  14. 1

Yardım 40K bütçe kasa monitör önerisi

Selamlar, arkadaşım kasa alıcak şimdilik cs2 ve valorant için monitör de dahil olucak cs2de sabit 240-250 Fps alabileceğim 240hz monitörlü sisteme bu bütçe yeter mi, önerilerinizi bekliyorum
  15. 1

Yardım Honor 400Pro vs Xiaomi 15T Pro yurt dışı ?

Aldım hocam şu anlık sorun yok 10 gün süre verdi telefoncu bakalım bişey çıkacak mı
  16. 1

İkisine de baktım çok arada kaldım açıkçası ama kimse yazmamış
  17. 1

İyi forumlar, telefon almayı düşünüyorum daha yeni dikkatimi çekti xiaomi 15t pro yurtdışı 27k civarlarında server kayıtlı yazıyor Türkiye garantililer 50 küsür bandında sizce mantıklı olur mu özellikleri sesi kamerası baya iyi gözüküyor server kayıtlı yazınca herhangi bir sorun olur mu kapanma...
  18. 1

🔥İndirim Bay-tec 23cm mini su terazisi 88 TL

Aldım teşekkürler hocam
  19. 1

Yardım Akıllı kamera için sd kart önerisi

Peki uyumlu olur mu ev kamerası ile ?
Geri