Arama sonuçları: *

• Users: Urayn
  • Order by date
  1. Urayn

Technopat durduk yere uyarı yedim

hojam o forum çok aktif oyüzden başka aktif forum biliyonuzmu bura iyide çok aktiflik yok burda
  2. Urayn

bu kurallar çok gereksiz birden fazla cümleyi daha anlaşılır olsun diye tek cümle gibi yazdım ve daha anlaşılır oldu ama technopat yetkilileri direkt çaktılar banı sanki küfür felan etdim ** 1732951817 bide yasa dışı paylaşım diyo da ben bişi paylaşmadım ki adamlar office 365 proqramın...
  3. Urayn

Adamlar işsiz mi ihlale bak ** delircem bide yasa dışı paylaşım diyoda sadece kms proqramı yazdım link felan yok
  4. Urayn

Windows 10 1507 Lite versionun indirme linki varmi?

Evet ama lite sürümü varmı yani 400-500 ram yiyen version
  5. Urayn

Windows 10 Lite Version19h2-22h2 Windows 11 Lite Version 22h2

:trpeepo: Beyler Windows 10 - 11 Lite sürümlerini arayanlar için atıyorum şimdiden söyleyeyim içinde virus felan yoktur virtualda deneyin isterseniz :trpeepo: Windows 11 22h2 Costums: https://drive.usercontent.google.com/download?id=1_Svdq8-WjWfd461rTT0So31GhRvppSid&export=download&authuser=0...
  6. Urayn

Windows 11 24h2 Alt+Tab siyah ekran sorunu

24h2 çok sıkıntılı yav keşke güncellemeseydim bende oyunlarda fps kaybı yaşıyorum
  7. Urayn

Windows 11 version 24H2 sorunu

Bendede 24h2 hiç boyle hata almadım 23h2 geri indir istersen ben cs 2 de fps kaybı yaşadım 23h2 geri döncem veya direkt Windows 10 22h2 yapcam
  8. Urayn

Windows 10 1507 Lite versionun indirme linki varmi?

Eski laptop için Windows 10 1507 Lite versionu arıyorumda 3gb ram var. ve linux felan pek anlmama oyüzden eski Windows 10 1507 Lite versionu gerekiyorda laptop bide HDD ** laptopun dahada yavaş açılıyor.
  9. Urayn

DDR4 sisteme güncelleme yapmak mı DDR5 sisteme geçiş yapmak mı daha mantıklı

DDR 5 sisteme geçiş yap istersen daha iyi olur fps açısından
Top Bottom