Arama sonuçları: *

1. 4yzhen

Yardım Aula F75 yan taraftaki tuşlar bütün o sıraya basıyor

bence ben yanlış bi kombinasyon yaptım ama bilmiyorum hadi hayırlısı
  2. 4yzhen

Hocam sahinindendeki arkadaşla görüştüm, aide hakkı varmış iade edicek sahibindende param güvende ile almıştım oradanda parayı alırım yapcak bişi artık başka bir sefere
  3. 4yzhen

Sıfır kapalı kutu satın aldım sahibindenden belirttimde zaten bakalım ya bekliyorum
  4. 4yzhen

Valla hocam benden direkt fatura istediler 1733491341 geniş açıya alıp çektim ekranı da görecek şekilde bakalım hocam
  5. 4yzhen

Ben sahibindenden başka bir satıcıdan aldım ondanda fatura ss'ini istedim eğer atarsa atıcam fatura ss'i atmasamda problem olur mu acaba 1733491168 Daha klavye yeni geldi hocam çok fazla dokunmadım bile neredeyse
  6. 4yzhen

Direkt whatsapp numarası verdi müşteri hizmetleri
  7. 4yzhen

yaptım hocam lakin gene çözülmedi, bence bilgisayar yazılımıyla alakalı değil çünkü bluetooth moda geçirdiğimde de aynı şekilde devam ediyor 1733490515 Direkt olarak 212'li numaradan arasam oluyor mu peki kral
  8. 4yzhen

Klavuzu çok inceledim ama karşılaşmadım kral 1733489958 Şimdi denedim lakin hala sorun devam etmekte kral
  9. 4yzhen

Kral işe yaramadı ya
  10. 4yzhen

Hemen deniyorum hocam
  11. 4yzhen

İndirdim hocam lakin waitting'de kaldı şimdilik
  12. 4yzhen

FN tuşuna basıp ESC tuşuna basılı tuttum hocam lakin devam ediyor, bluetooth ve kablolu haline aldığımda da devam etmekte.
  13. 4yzhen

Selamlar, Aula F75 Klavye aldım lakin en sağ tarafta bulunan 6 tuş bütün olduğu sıraya basıyor. örnek olarak delete tuşuna bastığımda ""123456789*-" tuşlarına basıyor. kitapçıklarını inceledim lakin anlayamadım lütfen yardım edin
  14. 4yzhen

Yardım SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alınır mı?

Selamlar, başlıkta belirttiğim kulaklığı almayı düşünüyorum. Kablosuz ve olabildiğince iyi bir kulaklık istiyorum. Bütçe olarak sıkıntım yok. Önerilerinize açığım. Eğer kulaklıkla ilgili iyi veya kötü deneyime sahipseniz söylemenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  15. 4yzhen

Öneri Klavye, Mouse, Kulaklık gibi ekipmanlara ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir?

Peki, bahsettiğin keycapsleri nereden satın alabilirim?
  16. 4yzhen

Öneri Klavye, Mouse, Kulaklık gibi ekipmanlara ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir?

Yurtdışında yaşayan arkadaşlarım var, ancak gönderimi nasıl ve hangi yöntemle yapmam gerektiği konusunda bir bilgim yok. Eğer bu konuda bilginiz varsa, hem önerilerinizi hem de gönderim süreciyle ilgili detayları paylaşırsanız çok sevinirim.
  17. 4yzhen

Selamlar, bağlantısını gönderdiğiniz ürünlerin inceleme videolarını izledim ve özelliklerini okudum. Mouse gerçekten hoşuma gitti, sadeliğini çok beğendim. Ancak, klavyede tek sorun tuşların okunamaması. Açıkçası, Cyber Blue rengindeki ürünü pek beğendiğimi söyleyemem. Stealth Black renginde ise...
  18. 4yzhen

Selamlar, Uzun süredir bilgisayar kullanıyorum, yaklaşık olarakta 7 yıldır profesyonel şekilde bilgisayar kullanıyorum. Yakın zamanda ekipmanlarımı değiştirmek istiyorum. Bütçe konusunda çok sıkıntım yok lakin gene de ne tarz ürünler seçeceğime dair bir fikrim yok. Çok kaba ve RGB'ler fışkıran...
Top Bottom