Arama sonuçları: *

1. Furkan²

🔥İndirim 🔥🔥 Razer Atlas Cam Mousepad Beyaz - 1.792 TL 🔥🔥

1800Tl çok para değil aslında 18k olsa haklısın derdim ayrıca Kapitalizmin uşaklığı sırf pahalı ya da popüler diye ihtiyacın yokken almak olur, ihtiyacın varsa pahalı bir pad alabilirsin. mesela benim bu pad'i alacak param var ama almıyorum çünkü cam bana hitap etmiyor ben kontrol tarzı...
  2. Furkan²

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Klavyeye hiç ihtiyacım yok ama bi tane de ben aldım bakalım nasılmış.
  3. Furkan²

SSD ömrü kısalır mı?

%90 altına indiğinde verilerini başka diske geçirirsin.
  4. Furkan²

🔥İndirim Razer Barracuda 4499 TL

Oyunda ses kasmada nasıl performans veriyor. Cloud II kullanıyorum, ses kasmada gayet iyi nokta yer veriyor, ses kasmada yeterliyse kablosuz old için almayı düşünüyorum, Pembesini :)
  5. Furkan²

Amazon iade ücretini karşılamıyor

Amazon'dan binlerce ürün aldım binlerce kez iade yaptım satıcı amazon olsun olmasın farketmez iade onlara ait ya kapından alırlar ya da kargo kodu verirler şubeye bırakırsın. Senin karşına çıkan MT hanımefendi sanırım duygusal problemler yaşıyor kafası sağlıklı çalışmamış böyle saçmalamış.
  6. Furkan²

Zoko Melody X Fanlar renk değişti

O zaman bozulmuş yapacak bir şey yok g.o. Bende de Zoco Pasha var adetli zamanla tüm fanları bozuldu.
  7. Furkan²

Zoko Melody X Fanlar renk değişti

Fan'ların bozulmuş kasayı aç moleks kablolarını sök tak yap öyle dene. Zoko zaten kaliteli marka değil arıza yapması normal.
  8. Furkan²

❌İndirim Bitti! Oral-B Pro 3500 Şarjlı Diş Fırçası 1009 TL (KASIM250 KODU)

Kullanıyorum baya memnunum, tavsiye edeim.
  9. Furkan²

🔥İndirim ASUS Prime H610M-E D4 mATX Anakart 2.566 TL (Prime sepette)

Bomboş anakart bi olayı yok dolu bir anakart dersen nispeten H610m-a wifi bak.
  10. Furkan²

🔥İndirim ASUS Prime H610M-E D4 mATX Anakart 2.566 TL (Prime sepette)

Sen anakart görmemişsin.
  11. Furkan²

🔥İndirim LOGİTECH G PRO X SUPERLİGHT MOUSE 3489 TL TEKNOSA

Aynen öyle belki de tekrar gelmeyecek bir fırsat kaçırdım. Post da açacaktım son anda vazgeçtim keşke açsaydım en azından birilerine faydamız olurdu.
  12. Furkan²

🔥İndirim Thermalright TL-C12C-S Argb Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket 609 TL

Fiyatına göre 10 numara ürün.
  13. Furkan²

Emini, hatta almak ile almamak arasında çok kararsız kaldım, ihtiyacım olsa direkt yapıştırırdım. 1731772798 DA değil Viper V3 bende takip ediyorum 8k dan 12.5k ya ordan amazonda 7.5k 5.2k ardından 3.4k ya düştü ajazz apex aldığım için almadım apexi almasaydım kesinlikle alırdım.
  14. Furkan²

Viper v3 pro dan gpx ile birebir aynı da fiyatı değişmiş daha dün 3.4K idi. 1731767495 Fiyatı değişmiş maalesef amazondan takip et.
  15. Furkan²

Viper v3 pro 3.4K şuan o varken başka mouse alınmaz.
  16. Furkan²

Yardım AMAZONDAN ALDIĞIM ACER MONİTÖRÜN İADE SÜRECİ

Islak imzayı nabacaz lan notere mi vercez :D bi tane kağıt parçası iade ya da değişim yazacak o kadar sen amazonla görüş.
  17. Furkan²

Yardım AMAZONDAN ALDIĞIM ACER MONİTÖRÜN İADE SÜRECİ

Alt tarafı belge çıkartacaklar zaten 1 gün bile çok 10 gün olması normal değil.
Top Bottom