Arama sonuçları: *

1. Frtyllmaz

Psu değiştirip-değiştirmeme

Ne ara gördün hocam sayfaya f5 attım saniyede cevap geldi.
  2. Frtyllmaz

Psu değiştirip-değiştirmeme

Rtx 3080 Ti alacağım ama psumun yeterli olup olmadığına karar veremedim. psu calculator den hesapladığımda 626 W önerisi çıkıyor. Nvidia nın önerdiği ise 750 W olarak gözüküyor. Kafam baya karıştı. Elimde 700 W lık bir psu var. Pcyi yazayım bir fikri olan varsa yazabilir mi? İşlemci : Ryzen 7...
  3. Frtyllmaz

Çözüldü✓ İşlemci fan sesi ve donma

sıkıntı devam ediyor. o fan açmayı duyuyorum yan ekranda ısı fırlıyor. onuda takip ediyorum donmalarda oluyor oyunlarda bunun bence başka bir şeyle alakası var ama ne anlamadım.
  4. Frtyllmaz

ben pcyi windows 10 geri çeviriyorum bu nedir. 5-6 gündür kafayı yedim. Eğer ki windowstan kaynaklıysa başlarım win11'ne 1734374414 şimdi bi tekrar deneyeceğim eğer ki olmazsa win 10 a geç :D
  5. Frtyllmaz

galiba evet
  6. Frtyllmaz

Oyunlarda Düşük Cpu Kullanımı

Bende ki gibi oyunda donma vs yapıyor mu sende de ? Ryzen 7700x var bende de hem düşük cpu var hemde cpu nun ısısı fırlayıp oyunu donduruyor.
  7. Frtyllmaz

hayır deepcool un ak620 sini kullanıyorum
  8. Frtyllmaz

Yardım Beyler psu da sorun varmı anlamadım

1050ti psu önerisi 450 veya üstü olması lazımdı.
  9. Frtyllmaz

hayır, arkadaşıma da sordum hatta bios ayarlarını sıfırladım gene düzelmedi
  10. Frtyllmaz

İşlemcim boşta olmasına rağmen fanlarını yüksek hızda çeviriyor onu geçtim oyunlarda donma yaşıyorum devamlı. Donmadan kastımı resim olarak göstereceğim ilk başta hard diskten dolayı diye düşündüm. Sonradan baktım işlemci fanlarının sesi aşırı derecede geliyor. kasaya açtım temizledim ( tozluda...
  11. Frtyllmaz

Psu yeterli mi yetersiz mi

Teşekkür ederim
  12. Frtyllmaz

Öneri Asus TUF A15 alınır mı?

Kullanıcı yorumlarına bak, Asus'un laptop tarafında büyük sıkıntılardı vardı. Kendi kendine kapanma, bataryayı boşaltma, aşırı güç çekimi ve arkadaşımın yaşadığı anlık ekran gitmeleri. benim bildiklerim bunlar. Bunlar en son 2020 yılında yaşanıyordu şuanda durumları ne bilmiyorum ama laptop...
  13. Frtyllmaz

Martta 3090 veya 3080ti alacağım, 4000 Serisi düşünmüyorum bunu da ekliyim.
  14. Frtyllmaz

Teşekkür ederim
  15. Frtyllmaz

Öneri Asus TUF A15 alınır mı?

Kendimce diyorum bence kökten uzak dur. hem 3050 i var hemde 8 gb rami var. ek olarak asusun laptoplarının o kadarda güzel olduğunu hatırlamıyorum.
  16. Frtyllmaz

Cpu: AMD RYZEN 7 7700X Gpu: Rtx 3060Ti Asus Dual Ram:Kingston Fury Beast 32 GB 5600 MHz CL36 Anakart:Biostar B650MP-E PRO Ssd:M.2 Hdd: 2 tane 7200 rpm, 1 tane laptop tam detaylı hatırlamıyorum onu. İşlemci soğutucusu: DEEPCOOL AK620 CPU Dip not: Elimdeki kasayı Uptade yapıyorum, 700 Watt 80...
Geri