Arama sonuçları: *

1. lmperıo

Asus Vivobook 15 Donma Sorunu

Arkadaşlar Merhaba, Yaklaşık 4-5 ay önce alınmış Asus Vivobook 15 dizüstü bilgisayarımız mevcut. Dizüstü bilgisayar da ara ara donmalar yaşanıyor. Örnek vermem gerekirse chrome, ufak oyunlar vs tarzında bir uygulama kullanırken bilgisayar donuyor. Bazen ekranda açık olan uygulamayı kullanmaya...
  2. lmperıo

Öneri Grafik Tasarım İçin Monitör Tavsiyesi

Aramaya devam o halde. Biraz da bu markalara bakayım o halde.
  3. lmperıo

Bir tık bütçe üzerinde kalıyor. Şu an zaten ekran. İkinci ekran olarak kullanılacak. Ondan dolayı fiyat olarak çokta yüksek düşünmüyoruz.
  4. lmperıo

IPS ve OLED kısmında zaten netiz. Bize model lazım 😅
  5. lmperıo

IPS veya OLED konusunda hemfikiriz. O kadar çok ürün ve seçenek var ki insan karar veremiyor.
  6. lmperıo

Arkadaşlar Merhaba, Grafik tasarım için kullanılacak bir monitör tavsiyesi istiyorum. Genelde logo, sosyal medya afişleri vs işleri için kullanılacak. İleride 3D tasarımlar için de kullanılabilir. Biraz da f/p bir monitör olabilir. 24-27 inç ideal olur diye düşünüyoruz. Fiyat olarak 5000-10000...
  7. lmperıo

Çözüldü✓ Bu sistemi ne kadara satabilirim?

Olmazsa ilk sana bir müşteri bulalım. Sonra bizimkisini direkt sana devrediriz 😅
  8. lmperıo

Bir an önce elden çıkarmak istiyorum. 38k koysam sanırsam satması bir tık daha uzun sürer. Hızlı bir şekilde gitmesi için 33k belirledim. Ama onun için bile pazarlık yapanlar var 😅
  9. lmperıo

33k fiyat belirledim. Ben de ideal diye düşünüyorum.
  10. lmperıo

Pc yi satıp ben de PS5 e geçmeyi planlıyorum. Bakalım ne kadar süre de satabileceğiz.
  11. lmperıo

Kasa görseli konuya eklenmiştir. Konu günceldir.
  12. lmperıo

Bitirince söyle kargolayayım.
  13. lmperıo

Şu an önceliğim toplu satmak. Akşama düzgün bir fotoğraf koyarım. Sen bayram diye bir hayır duası et yeter kardeşim. Direkt vereyim sana.
  14. lmperıo

Maksatım hızlı bir şekilde elden çıkarmak. Ondan dolayı toplu şekilde daha hızlı satılır diye düşünüyorum. Diğer türlü her parça ile uğraşarak satmak yorucu oluyor. Son zamanlar da piyasayı bilmediğim için de forumdan fikir danışmak istedim.
  15. lmperıo

Arkadaşlar Merhaba, Aşağıya donanımlarını yazdığım toplama pc im mevcut. Toplam veya parça olarak ne kadar fiyat belirlersem hızlı bir şekilde satabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. - Ekran Kartı: Sapphire RX 7700 XT Pulse 11335-04-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı...
  16. lmperıo

Tod alacağım ama taksit yapmıyor?

Aylık abonelik fiyatı 790 TL demişsiniz. Demek ki öyle fiyatlandırmak istemişlerdir. GSM veya İnternet abonelik fiyatı gibi düşünebilirsin. Taahhütlü 12 aylık fiyat farklıdır. Aylık fiyatlandırmalar daha pahalıdır. Taahhüde yönlendirmek için 2-3 katı yaparlar. Burada da aynı durum var. Tek fark...
  17. lmperıo

Aylık ödeme tutarı 199TL dediği 12 aylık üyelik paketi olan 2388TL lik paketin aylık ödeme tutarı. Zaten kredi kartı limitinden direkt 2388 TL çekip 12 ay taksite böleceği için fiyatı uygun tutuyorlar. Diğer türlü taahhütsüz aylık fiyatı daha pahalı olur. Paketsiz şekilde aylık aboneliklere...
  18. lmperıo

Toplam parayı kredi kartı limitinden düşmeden nasıl ödemeyi yapacak?
  19. lmperıo

Google görseller güvenilir mi ?

Bu kadar kuruntuluk yapmana gerek yok. Google dan indireceğin (ki kopyalayabiliyorsun) bir görsel için virüs bulaşır mı diye korkuyorsan o bilgisayarı internete hiç bağlamaman gerek. Windows harici bir şey de kurma. Hatta bilgisayara hiçbir şey de bağlama. Sen hatta direkt bilgisayar kullanmayı...
  20. lmperıo

ESP32, bir röle ve Xiaomi sıcaklık sensörü ile termostat yapılabilir mi?

Amacın programlama ve kodlamayı öğrenip ESP vs. sistemlerde kendini geliştirmek ise gereken kitleri aldıktan sonra üzerinde çalışmalar yaparak rahatlıkla istediğini yapabilirsin. Şayet sadece kullanım amacı ile böyle bir işe girişeceksen hazır akıllı ev sistemleri ürünler var. İstediğin gibi...
Geri