Arama sonuçları: *

1. K

5 Bin TL Civarı Klavye Önerisi ?

https://wraithesports.com/products/yunzii-rt80-klavye-manyetik-switch-he?gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gclid=CjwKCAjw1vXTBhB-EiwAEKr_k9xdNwLjXJq-CduYiQoVea35L9T6c3jebp6UVjYxkAea6oaV8iP0oBoCueIQAvD_BwE&variant=49848269635777...
  2. K

teşekkürler öneriniz için. peki şarjı ne kadar gidiyor acaba bi bilginiz var mı ? 1786631248 birde bu klavye daha büyük gibi %75 değilde minimum tkl bir klavye arıyorum ondan bu klavye ile if99 arasında kaldım anlık olarak
  3. K

güncel klavyem 11 yıllık razer blackvidow v2 bozulmaya başladı ondan dolayı güzel bir klavye almak istiyorum sadece
  4. K

https://www.gaming.gen.tr/urun/823273/hator-skyfall-mag-ultima-wireless-white-black-80-hator-aurum-ice-manyetik-switch-8k-hz-hall-effect-hotswap-rgb-kablosuz-ingilizce-mekanik-gaming-klavye-htk3880/ bu klavyeyi buldum acaba nasıldır bi fikri olan var mı?
  5. K

Çözüldü✓ Klavye Seçiminde Kararsız Kaldım Yardım (HATOR Skyfall Mag Ultima)

kral bulabildin mi aradığın özellikte bir klavye çünkü bende min TKL manyetik kablosuz klavye arıyorumda 6K civarına maks genelde mekanikler önüme çıkıyor
  6. K

Öneri Hator Skyfall Mag Ultima Wireless Alınır mı?

selamlar bende aynı özelliklerde klavye arıyordum acaba aldınız mı klavyeyi? kablosuz fullsize istiyordum ama hep mekanik klavyeler var yunzii if99'u beğenmiştim birde şimdi dediğiniz klavyenin özellikleri hoş duruyordu ona bakıcaktım
  7. K

manyetiklerin hepside kablolu... 1786552058 çok tryhard bi oyuncu değilim akşamları arkadaşlarla oyun oynamak istediğimde fps oyunu oynarım genelde. Yukarıda da belirtmiştim kablolu oldukları için bi tık manyetikler eksi yazıyor benim için. Çok büyük farkları var mı oyun içi hissiyatta
  8. K

Kablosuz klavye almak istiyorum akldımda bir iki tane klavye var fakat acaba manyetik bir klavye mi alsam diyede düşünüyorum. Fps oyuncusuyum genel olarak manyetik klavyeler oyunlarda aşırı fark yaratıyor mu ? küçük klavye istemiyorum TKL belki klavye çok iyise olabilir fakat full size %98...
  9. K

Imagınatıon Muadili Alınır mı?

HIGH FLY ANYMO IMAGINATION almayı düşünüyorum önceden kullanan var mı burada acaba ? Yazlık parfüm arıyorum çomta para vermek istemedim anymo’yu buldum buradaki parfümler iyi midir? acaba içinde önerdikleriniz varmısır başka?
  10. K

Superlight 2 VS Lamzu Maya X

Shape farkı çok yok gibi
  11. K

Neden peki
  12. K

6K bandına çıkabilirim maks. Klavyede bozulduğu için onuda değiştirmem gerekicek bütçe ondan maks bu kadar ki zaten bence iyi seviyedeki mouselere yeter diye düşünüyorum.
  13. K

ben sensei ten kullanıyordum gayet eskide kaldı. kablosuz bir mouse istiyorum. şuanki mouse çok ağır bi anda o kadar hafife geçmek aimimi etkiler diye düşünüyorum ama sonrası için daha iyi olurdur
  14. K

Bütçem İkisinede yeter sizce hangisini tercih etmeliyim? Palm şeklinde kullanıyorum. FPS Oyuncusuyum. Başka öneriniz varsa onada açığım. (Delikli/Boşluklu Mouselar Hariç)
  15. K

Yeni Klavye Önerisi.

Maya X Alırım Diye Düşünüyorum. Ama Logitech Lightspeed 2 ile arasında kaldım
  16. K

Öneri 5000TL'ye Kadar Klavye Önerisi

yani manyetik klavyelerde çok fark oluyorsa onlara bi bakayım https://wraithesports.com/products/yunzii-if99-mekanik-klavye?variant=49010518753473 tam klavye olarak bunu bulmuştum az önce. Birde birisi manyetik klavylerde materyal kalitesi biraz daha düşük oluyor demişti. W75 modelini normalde...
  17. K

Öneri 5000TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Uzun süredir Razer BlackWidow V2 kullanıyordum ancak artık E tuşu basmamaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye almak zorundayım. FPS oyunlarını sıkça oynuyorum ve %60 klavyeleri tercih etmiyorum. Numpad olsa iyi olur ama şart değil, çünkü oyun odaklı uygun fiyatlı çoğu klavyede zaten bulunmuyor...
  18. K

Yeni Klavye Önerisi.

Uzun süredir Razer BlackWidow V2 kullanıyordum ancak artık E tuşu basmamaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye almak zorundayım. FPS oyunlarını sıkça oynuyorum ve %60 klavyeleri tercih etmiyorum. Numpad olsa iyi olur ama şart değil, çünkü oyun odaklı uygun fiyatlı çoğu klavyede zaten bulunmuyor...
  19. K

VALORANT Turnuva Arıyorum

Dia civarıyız
  20. K

VALORANT Turnuva Arıyorum

Selamlar güncel olarak katılabileceğimiz kendi takımımızla böyle ufak çaplı ve ödüller veren turnuvalar var mı? Nerden bulabilirim. (ama çok yüksek ranklıların olmaması lazım)
Geri