Arama sonuçları: *

1. M

2000 TL - 27" üzeri monitör önerebilir misiniz?

2K olabilir yani bütçe içerisinde
  2. M

2000 TL - 27" üzeri monitör önerebilir misiniz?

2000tl bütçe büyük ekran olsun istiyorum 27" 32" olabilir, çoğunlukla programlama tasarım amaçlı az da oyun illa yüksek hertz derdim yok yani önerileriniz ne olurdu acaba?
  3. M

Sistem tavsiyesi + Bu dönemde bu sistemi toplamak mantıklı

Umarım öyle olur yoksa beni sıkıntıya sokar bu artışlar 1588866246 Tavsiye için teşekkür ederim lakin sff pc toplayacağım yani küçük taşınabilir bir kasa
  4. M

400 TL altı kablosuz klavye öneri

Sff pc yanına çantamda taşıyabileceğim kablosuz mümkünse %60 klavye arıyorum arka aydınlatmasının olması (rgb olup olmaması önemli değil) ve çok sesli olmaması olası ortamlarda kullanılcağından dolayı önemli önerilerinizi bekliyorum
  5. M

Malesef öyle ama ihtiyaç da var yani totalda 2 3 ay bekleyebilirim o yüzden o süre zarfında düşer mi ne olur bilemiyorum
  6. M

Bütçesel direk bi sınırlama yok toplamak istediğim sistem bu şekilde merak ettiğim ise önümüzdeki aylarda bir indirim olur mu fiyatlarda yoksa bu artış devam mı eder 1588861425 Sağ olun :) 1588861630 Sisteme dair de bir yorumunuz varsa tavsiyelere açığım
  7. M

Sff bir pc toplayacağım içinde bulunduğumuz süreç ve ekonomi itibariyle şuanda bu sistemi toplamak mantıklı mı olur yoksa beklemek mi mantıklı? Sistem: Silverstone rvz02 X570i R7 3700x 2060 super 16gb ram 1tb m2 ssd 650~700w psu Noctua nh l9a
Top Bottom