Arama sonuçları: *

1. B

Yardım 2k Monitör önerisi verir misiniz?

ViewSonic 27" VX2780J-2K 1ms 170hz Daha yeni Kasımın başında aldım gayet memnunum. Pivot özelliği var panel tipi IPS ayakları demir masada fazla yer kaplamıyor. Bende ölü piksel vs. çıkmadı. Tek şikayetçi olduğum yanı monitörün menü kontrol tuşları alışıp kullanması zor biraz.
  2. B

Öneri Anakart seçimi konusunda tavsiyeleriniz.

Peki Asrocku alsam sonrasında "E" Model bir anakart almadığım için sonrasında pişman olur muyum? Düz X870 çünkü E olanlar ile arasında ne fark var tam bilmiyorum çünkü
  3. B

Öneri Anakart seçimi konusunda tavsiyeleriniz.

Arkadaşlar merhaba. Elimde olan mevcut sistemin bazı parçalarını güncelliyorum. Anakart konusunda kararsız kaldım. Asrock X870 Steel Legend ve MSI x670e Gaming Plus arasında gidip gelmekteyim. İkisinin fiyatı hemen hemen birbirine yakın. Mevcut işlemcim Ryzen 5 7500F ama bütçemi biraz...
  4. B

Sistem Güncelleme Önerisi.

Hocam ben biraz daha estetik olsun göze hitap etsin istiyorum ona göre önerebileceğiniz Anakart var mı? B650 olur X670 olur
  5. B

Anakartımdan memnunum aslında sadece m2 slotu yetersiz geliyor bana ek olarakta çokta estetik bir anakart değil o yüzden değiştirmek istiyorum. Asrockun b650 serisini bulamadım Türkiye'de satılmıyor artık heralde. Birde Sapphire RX 7900 XT Pulse ve Nitro+ arasındaki fark nedir , hangi 7900 XT...
  6. B

Arkadaşlar merhaba, Mevcut sistemim: Anakart: GIGABYTE A620M-H İşlemci: Ryzen 5 7500F Ekran Kartı: Sapphire RX 7800 XT PURE RAM: Corsair Vengeance 2x16 5200Mhz CL40 Elimdeki bu sistemi 1440p de rahat bir şekilde oyun oynamak için güncellemek istiyorum. Anakart olarak Asrock x870e steel legend...
Geri