Arama sonuçları: *

1. A

Yardım F/p telefon önerebilir misiniz..? 4-5k

2.el s10- s10 plus alabilirsiniz
  2. A

Last Of Us 2 Oynamak için PS4 almam mantıklımı

öznel bir durum. ben olsam 1 oyun için uğraşmam isterse gta6 olsun. o kadar uğraşmak yerine ps4 kiralayıp da oynayabilir.
  3. A

Last Of Us 2 Oynamak için PS4 almam mantıklımı

sırf Last of us 2 için ise bence gereksiz olur ama genel olarak kullanacaksan kötü bir fikir değil.
  4. A

3'LÜ SWEATSHIRTLER 500 LİRA🔥🔥

biliyorum o yüzden sordum bende :D bunlar türedi bide
  5. A

müsait olduğunda fotoğraf atarsan sevinirim dostum.
  6. A

fotoğraflarını paylaşır mısın
  7. A

değerlendirmeleri bile yok kalitelerinin fena olmadığına nereden kanaat getirdin ?
  8. A

Bu güç kaynağı rx 6600 uyar mı?

uygun
  9. A

🔥İndirim Thermoform Polar Boyunluk 59₺

sen zor kullan bakarız :d
  10. A

Aylık 1000tl ile kilo almak için ne yiyebilirim?

anladım hocam çok teşekkürler
  11. A

Valorantta en az 380fps vericek işlemci

r5 2600 ile ort 280fps oynuyorum. 7500f işini görecektir.
  12. A

hocam şekersiz önerme sebebinizi öğrenebilir miyim? tabii ki fazlası zarar ama kilo almak istediğim için şekerli yemek daha mantıklı değil mi ?
  13. A

kykdan ve okulun yemekhanesinden de besleniyorum ama ek besin olarak sadece bunu kullanmaktansa fazladan takviye niyetine kullanırım sanırım. öğün sayısını arttırabilirsem (şuanlık 3 bazen 4 ama 5 ve üstüne çıkmak istiyorum) bunu takviye niyetine kullanırım. zaten dediğiniz gibi 50 gün kadar...
  14. A

elime para geçtiğinde alacağım hocam teşekkürler. ne sıklıkla kullanmamı tavsiye edersiniz? ve bu ortalama ne kadar gidiyor 1 ay yetiyor mu
  15. A

çok severim hocam bayadır yapmıyordum hatırlattığınız için sağolun. kesin yapıcam 1733174493 önerdiğiniz marka vs var mı ? 1733174559 geçen sene yulafa kaynamış su ekleyip kakao ekliyordum biraz da cicibebe karıştırıyordum. tatsız tuzsuz bir şey oluyordu ama güzel doyuruyordu hocam...
  16. A

hocam shakei nasıl hazırlayayım yurtta :D evde olsam güzel fikir. belki yulafı suda yumuşatıp bal vs ekleyebilirim. 1733174361 olur hocam. bu arada gainer ne işe yarıyor bilmiyorum kısaca ne işe yaradığını söyler misiniz ?
  17. A

bende ne gibi ucuz ve fazla kalorili şeyler alabilirim diye sormak istedim zaten hocam.
  18. A

Beyler yurtta kalıyorum. hemen hemen aylık 1000tl kadar bi artan bütçem var. kilo almak istiyorum ne yiyebilirim yurtta ? ketıl var ancak airfrier yok alacak imkanım da yok(maddi olarak değil çok fazla baskın olduğu için yakalatmamız olası oluyor boşuna para vermeye gerek yok ketıl 200tl bişi)...
  19. A

RX 570 4gb Almam mantıklı mı

test ederek rx570 daha mantıklı. alırken oyun testleri de yapın wattman hatası vs alıyor mu diye.
  20. A

Öneri 5500 den 5600'e geçilir mi yoksa am5 soket mi geçilir

am5 geçilebiliyorsa am5 öncelikli olabilir. zorluyorsa 5600 güzel seçim olur. ancak am5 şiddetle tavsiye ederim. arabada vitesi 4ten 5e atmak gibi bir rahatlama yaparsınız. am4e mahkum kalmazsınız
Geri