Arama sonuçları: *

1. EmirHene

ASUS VG249QL3A DAN LEGİON R25F-30 A GEÇİLİRMİ

Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ghosting desen yok desek yeridir renk kalitesi iyi.
  2. EmirHene

ASUS VG249QL3A DAN LEGİON R25F-30 A GEÇİLİRMİ

Selamlar Asus vg249ql3a kullanıyorum ve satıp r25f 30 almak istiyorum ne diyorsunuz değermi?
  3. EmirHene

Sahibinden 1200tl akvaryum kasa

3 fan varr rx6600 r5500
  4. EmirHene

Sahibinden 1200tl akvaryum kasa

Gamepower Dark Sideden geçilirmi bu kasaya ne diyonuz?
  5. EmirHene

Asus vg3adan lenovo legion r25f 240 hz 0.5ms geçilirmi

Yanlış yazmışım hocam.
  6. EmirHene

Asus vg3adan lenovo legion r25f 240 hz 0.5ms geçilirmi

Selamlar 6000 tl ye vg3a satıyorum sıfırı 8000 civarında aslında öylesine koymuştum ilanı ama şuanda mantıkllı geldi hemde 1000 tl cebime kalır onuda köşeye atıcam siz ne diyorsunuz?
  7. EmirHene

AJ159PRO Hakkında Yardım

Hocam umarım 159P değildir.
  8. EmirHene

Öneri MONİTÖR ÖNERİSİ yapar mısınız

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-24-5-r25f-30-fhd-240-hz-0-5ms-monitor-67b8gacbtk-p-HBCV000063FP3X?magaza=Hepsiburada
  9. EmirHene

Hangi klavye daha iyi

Böyle mekanik klavyeler genelde çift basma sorunlarıyla meşhur üstüne üstlük dark markasını ilk defa duyuyorum blicde pek temiz bir marka değil mecbur değilseniz farklı klavyelere göz atın derim.
  10. EmirHene

Windows 11 secure boot hatası

W11 geçtikten sonra valorantta yaşıyorum biosum 2011 versiyon nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  11. EmirHene

Humanscale monitör standı alınır mı?

Selamlar 550 tl ye bedava sarı sitede gördüm ne diyorsunuz alınır mı ?
  12. EmirHene

İphone sıfırlanırsa icloud gider mi

Merhabalar evde telefon buldum başkası hediye etmiş 7plus zaten sıfırlamam lazım başkalasının bilgileri kayıtlı yurtiçi diye düşünüyorum ama icloud kilitlenme olaylarına yabancıyım zaten geçici olarak annem kullanıcak imesi kapandı pek bilgim yok cahilliğimin kusuruna bakmayın.
  13. EmirHene

Laptop freedos geldi

Hocam arkadaşa bir usb yollamışlar içinde windows varmı bilmiyorum ama buna bakabilir miyiz peki?
  14. EmirHene

Laptop freedos geldi

Merhabalar arkadaşım laptop aldı ve freedos geldi ama biosu çok eski tarz nedense ben yeni nesillerden anlıyorum ama bu eski tarzları bilmiyorum açıkçası hani akıllı tahtalarda olur ya aynen öyle bios ekranı bilemedim internettedende anlatamadım siz ne diyorsunuz ...
  15. EmirHene

DOT SKATEZ NERDE BULUNUR ?

Gördüm hocam mikrofon alıp bütçemi arttıracağım obsidian skatez alacağım.
  16. EmirHene

Yardım Temudan aldığım ürün gümrüğe girmeden kargolandı

Maalesef banada ptt ile geliyor aras çok iyiydi.
  17. EmirHene

159 Pro için aldım onun skatezleri rezil diyorlar ondan bakıyorum aslındada zaten bütçemi çok zorladım.
  18. EmirHene

Fp olarak ne önerirsiniz ve sizce obsidyenden çok farkı varmıdır normalin.
Top Bottom