Arama sonuçları: *

• Users: wooz
  • Order by date
  1. wooz

Öneri 9800x3D / MSI X870 Tomahawk için RAM önerisi

Hocam ram piyasasında bir sıkıntı oldu normal fiyatları zaten bu değildi. Son haftalarda hepsi büyük şirketlerin yapay zeka tabanlı arz-talep dengesinden dolayı uçtu. 11-12 bin bantlarındaydı 32x2 ramler.
  2. wooz

Öneri 9800x3D / MSI X870 Tomahawk için RAM önerisi

Merhaba, 9800x3D işlemcim ve MSI X870 Tomahawk anakartım için 6000MHz'de kullanabileceğim bir RAM arıyorum. Alttaki RAM'lerden hangisini önerirsiniz ve neden? Fiyat önemli değil, diğer sitelerde daha uyguna var sadece RAM'leri belirtmek için aşağıya linkleri ekledim. Gönlüm Corsair...
  3. wooz

Sinyal arttırmak için yardımınıza ihtiyacım var

evet 5ghz bandında bağlanıyorum wifi6 var. aram 2 metre falanken 400-500, dibinde 600'e yaklaşıyor.
  4. wooz

Merhaba, ürünü dün amazondan aldım bugün elime ulaştı. Kabloyla laptopa bağladığımda direkt 900-1000 arası alırken. Kurulumu cihaza yaptım (ethernet bağlantısını) 5GHz ile bağlandığımda 500mbps falan alabiliyorum. Yapmam gereken bir ayar falan mı var?
  5. wooz

Teşekkür ederim arkadaşlar
  6. wooz

Buna modemden gelen etherneti takıp kullanabiliyorum yani değil mi? Ona göre sipariş geçeceğim şimdi
  7. wooz

Öyle üst model bir şey değil gündelik işler için bir laptop. Tam olarak bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLNQVVNZ
  8. wooz

1000 Mbps internet için router önerisi

Merhaba, Evimde 1000MBPS internet kullanıyorum. Modemin bulunduğu odada tam hız alabiliyorum. Evin diğer ucundaki odaya gittiğimde hızım 150 Mbps'lere kadar düşüyor. Şimdi şöyle ki belirttiğim evin diğer ucundaki odada modemden gelen CAT7 Ethernet kablosu bulunuyor. Daha önce masaüstü...
  9. wooz

Merhabalar, Evimde 1000Mbps internet kullanıyorum. Modemin bulunduğu odada tam hız alabiliyorum. Evin diğer ucundaki odaya gittiğimde hızım 150 Mbps'lere kadar düşüyor. Şimdi şöyle ki belirttiğim evin diğer ucundaki odada Modemden gelen CAT7 Ethernet kablosu bulunuyor. Daha önce masaüstü...
  10. wooz

Yardım MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI modelinde eski SSD'mi kullanabilir miyim?

Benim çekincem arkadaş her anakarta her marka/model SSD uyumlu değil dedi de açıkçası bu. Ama bir problem olmaz değil mi?
  11. wooz

https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-plus-serisi-nvme-m-2-ssd-3400mb-okuma-3200mb-yazma.html https://www.amazon.com.tr/Kioxia-Exceria-Plus-LSD10Z002TG8-3900MB/dp/B0CN5K4TYD SSD'ler tam olarak bunlar
  12. wooz

Merhabalar, Yaza doğru Nvidia RTX 5090 modeline yükselteceğim için kasanın içinde de ufak dokunuşlar yapıyorum. 1200W bi PSU aldım. İşlemcim 9800X3D. Anakart içinde altta paylaştığım MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI modelini düşünüyorum...
  13. wooz

7800x3D boşta 40 45 olması??

Çok normal, "Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB" ile boşta 40-45 arası alıyorum. Oyunlarda 60-72 arası geziyor. 7800X3D'nin kuvvetli olduğunu bildiğim için kasam fandan görünmüyor bir de sen düşün. Senin dereceler de 240'lığa göre gayet normal. İçin rahat olsun yani.
  14. wooz

Yardım Anakart ARGB Çoklayıcı Yardımı

Bunu alıyorum öyleyse çok teşekkürler
  15. wooz

Sıvı soğutucu da standart olarak 3pinliymiş. Kasa fanlarımda 3pinli sanırım. Yani 4 pin yerine 3 pinli alırsam problem çözülür diye düşünüyorum. Sıvı soğutucu, ekran kartı, ram ve kasa fanlarını (3 tane) çoklayabileceğim bir kablo önerebilir misin? Ayrıca yeni işlemci aldım kule tipi fanı...
  16. wooz

Merhabalar, Konuyla ilgili pek bir bilgim yok, bir bilgisayarcıya götürüp yaptırmayı düşünüyorum. Bu yüzden ne almam gerektiğini, bir daha git gel yapmamak için size sormak istedim. Kasadaki Ekran kartım, sıvı soğutma, ram ve kasa fanlarının hepsini A-RGB olarak aldım. Anakartım ise Gigabyte...
  17. wooz

Çözüldü✓ 7800X3D Dragos North Premium için Sıvı soğutma önerisi

Tamamdır 6 tane almam yeterli olur demek ki, teşekkürler.
  18. wooz

Bu fanlardan 3 alta 3 yana ve 1 arka çıkışa takabilir miyim? Teşekkür ederim bu arada
  19. wooz

Herkese Merhaba, Dragos North Premium kasaya uyumlu 7800x3d işlemci için f/p bir sıvı soğutucu arıyorum. Max 5.000₺ bandında bir şey bakıyorum. Ayrıca kasanın arkasında bulunan ışıksız çıkış fanını ve üst kısımda bulunan tek renk yanan 3'lü fanı ARGB fan ile değiştirmek istiyorum. Bu mümkün mü...
Geri