Arama sonuçları: *

1. d.can_offiziell

2000tl Bütçe Kulaklık Öneri

2k bütçem var kablosuz kulak üstü kulaklık arıyorum mikrofon kalitesi iyi olursa güzel olur
  2. d.can_offiziell

Öneri %60 Beyaz red switch klavye önerisi

%60 klavye önerisi aşırı pahalı olmayan bir şeyler olursa güzel olur (aklımda redragon k617 var yurttışından getirteceğim için pek yanaşmak istemiyorum)
  3. d.can_offiziell

Kasanın on jakları calısmıyor

genelde bir süre sonra orası bozuluyor arka jak girişlerini kullanabilirsin <3
  4. d.can_offiziell

Bios dan yanlışlıkla bişeyleri sildim artık harici hard diskim görünmüyor

bios seçme bölümünde öncelik yeri vardı şimdi biosu açmıyor pc ilk öncelik olarak ssd vardı 2. olarak da hdd olarak gösteriyordu tıkladım silinsin mi dedi sil dedim sildi yeniden başlattı ve artık bios görünmüyor 1737048069 kankacım kusura bakma hdd dizimin üstünden yere düştü ve pc ye bağlanma...
  5. d.can_offiziell

Bios dan yanlışlıkla bişeyleri sildim artık harici hard diskim görünmüyor

pc başlatırken hard disk i bsşlstıyor du hard disk de de windows yüklü olmadığı için açılmıyordu bu sorunu gidermek için bios dan hard disk i sildim artık hard disk hiçbir pc de görünmüyor ne yapabilirim (başka pc lerde denedim hiçbir şekilde görünmüyor)
  6. d.can_offiziell

Usb aygıtı tanınamadı

dualshock 4 kullanıyorum ve bu gün fifa oynarken birdenbire bağlantıyı kesti yeniden bağlandığım zaman usb aygıtı tanınamadı hatası alıyorum yt deki 1 2 videodaki çözümü denedim ama olmadı başka bilgisayara aynı kablo ile taktığım zaman çalışıyor
Geri