Arama sonuçları: *

1. T

25k 4060ti bu sistem alınır mı

Aceleniz yoksa Kasım indirimlerini bekleyin
  2. T

Dolar kuru 2024 tahmin

38-39 40 olmayacak
  3. T

Öneri Yazılım programları için laptop önerisi

Teşekkür ederim değerlendireceğim
  4. T

Öneri Yazılım programları için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar kardeşime laptop alınacak yazılım programları için maksimum bütçemiz 36 bin lira bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyoruz şimdi den teşekkür ederiz
  5. T

Geçtiğimiz aylarda yeni bilgisayar topladım fakat ?

Bu işlemlerin hepsini yaptım yaklaşık 5 saattir aktif kullanıyorum internet sağlayıcılarını her hangi bir sorun yaşamadım ilgilenen herkese teşekkür ederim
  6. T

https://streamable.com/1mycki Rica etsem teste bakar mısınız
  7. T

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz aylarda yeni sistem topladım fakat şöyle bir sorunum mevcut işin içinden çıkamadım bir türlü bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Bilgisayarı ilk açtığımda sıkıntısız kullanıyorum fakat belirli bir zamandan sonra google chrome, opera, edge vs internet...
  8. T

Yardım Rx dual 6750xt coil whine

cevaplarınız için teşekkür ederim
  9. T

Yardım Rx dual 6750xt coil whine

Merhaba arkadaşlar yeni hazır sistem aldım fakat oyunlar da bu şekilde bir ses çıkıyor uzun süre araştırdım coil whine olma ihtimali varmış bir de siz dinler misiniz https://streamable.com/l10bsn
  10. T

Yardım iPhone 13 beyaz dalgalanma

Merhabalar video olarak atamadım şöyle iza edeyim safari de dolaşırken sayfa yenilediğim zaman beyaz bir dalgalanma diğer uygulamalar da denedim gözüme çarpmadı özellikle safari de yapıyor bilgisi olan var mı bu konu hakkında
  11. T

Öneri Maksimum 1500 liralık m2 ssd önerir misiniz

Başlılık da belirttiğim gibi m2 ssd önerir misiniz şimdiden teşekkür ederim
  12. T

Ssd takılmıyor yardım

ekran kartının altını çekip atar mısın
  13. T

Ssd takılmıyor yardım

keşke kasayı biraz temizlesen de sağlıklı çalışsa
  14. T

Öneri 🔥Amd🔥Ekran Kartı Almayın🔥

8 senedir amd ekran kartı kullanıyorum pişman değilim fakat teknoloji açısından şuan nvidia çok ön planda fsr çok zayıf kalıyor o yüzden tekrar bir sistem dizersem rtx den yana olur
  15. T

Yardım 4 Oyuncu Koltuğu arasından hangisi çok kararsızım?

1 senedir hawk future kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yaşamadım arkadaşımla birlikte aldık o da bir sıkıntı yaşamadı öncelikle deneme fırsatı bulabiliyorsan öyle karar ver al
  16. T

Hadi herkes monitörünün modelini yazsın !

Alienware 24.5" AW2521HFA 240Hz
  17. T

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

O zaman akp ye de vermeyeceksin verenlerle muhattap olmayacaksın
  18. T

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

Çakma reis son kozlarını oynuyor :)
  19. T

Amd ekran kartları çabuk mu bozuluyor?

Msı rx 580 armor modelini 3 sene kullandım şuan da Msı rx 6600xt gaming x modelini kullanıyorum ilk çıktığı hafta aldım bu zamana kadar 3 sefer wattman hatası aldım 60 derecelerde fan açılmaya başlıyor ben her hangi bir sıkıntı yaşamadım rtx teknoloji olarak önde amd saf performans olarak iyi
  20. T

klavye arada çalışmıyor sonra çalışıyor ne oldu anlayamadım

Çok basmaktan grev moduna geçiyordur arada benim ki de yapıyor endişelenme :)
Top Bottom