Arama sonuçları: *

• Users: CPWo
  • Order by date
  1. C

HP Victus 16 S-0044NT laptopta oyun oynarken ekran gidip geliyor

nasıl çözdünüz hocam
  2. C

Merhabalar GIGABYTE G7 MF marka model laptop alınır mı?

Öncelikle herkese merhabalar bu yıl bilgisayar almak için para biriktireceğim ama işlemci ve ekran kartlarından sizlere kıyasla daha az anlıyorum. Hayatımda hep çok iyi ya da üst düzey bir bilgisayarımın olmasını çok istedim araştırma yaparken GIGABYTE G7 MF i5-12500H 16GB DDR4 RTX4050 GDDR6 6GB...
  3. C

Yardım Excalibur g770 alınır mı ?

Casperın kendi sitesinde 8999 tlden daha ucuz https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g770?gclid=Cj0KCQiA88X_BRDUARIsACVMYD_6ncaLhaY0s3nFR14dGK6SB-Bm-bqPEKkM5Jeb2nNTLm1P54qRUBIaAp0tEALw_wcB
  4. C

Xiaomi Red Mi Note 7 Hoparlör sorunu

Herkese selamlar 1 yılı aşkındır kullandığım Xiaomi Red Mi Note 7 (3GB/32GB) telefonumda bu sabah hiç bir ses çıkış yerinden ses gelmediğini fark ettim. Ne hoparlör ne ahize Bluetooth bağlantısından da denedim ancak nafile servise mi götürmem lazım ne yapmam lazım daha önce bu tarz sorunlarla...
  5. C

Zoom Programı Ping Konusu

Denedim normalde sabit 39 ping alıyordum 52-60 arasında değişti aman aman bir fark yoktu
  6. C

VDSL var reis 1599156199
  7. C

Herkese merhaba arkadaşlar Zoom programını kullanıyoruz online dersler için. Sizlere sorum şudur Zoomda iken League of Legends veya buna benzer bir oyun oynarken pingimizde ne kadar bir artış olur oyun oynanmayacak şekile gelir mi ? (Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürlerimi iletirim :))
  8. C

Gamepower Katana Red Switch

Hocalar iyi günler elimde Gamepower Katana Red Switch var. İnce Hesap sitesinden aldım. Sorunum şu backspace tuşuna ilk basışta algılamıyor ya sert basmam lazım ya da 2-3 defa seri basmam gerekiyor. Bu sorunun çözümü var mıdır?
  9. C

Modding Windows 7 mi Windows 8 mi

Windows 8.1 Pro kurdum sabit 60 FPS veriyor bilgisayarım drop yemiyor. Teşekkür ederim cevaplayan herkese 🙌🏻
  10. C

Teşekkürler
  11. C

Peki drop yaşar mıyım 1588872879 Tamamdır çok teşekkür ederim
  12. C

Windows 10 yükleyemem sistemim el vermiyor. FPS in düşmez mi işletim sistemine güvenmiyorum hiç.
  13. C

İyi günler iyi ramazanlar ben League of Legends oyuncusyum. Birkaç gündür geç açılıyordu oyun bende nedenini merak ettim bilet yolladım. Bana yazılmımın Windows Escrow olduğunu ve yeni bir sürümle format atmayı söylediler. Şuanda Windows 7 Profesyonel 64bit kullanıyorum. Donanımım çok iyi değil...
Geri